2 hónapja

Szomorú eredmény: A leggyűlöltebb játékos lett Ronaldo

Cristiano Ronaldo imád díjakat bezsebelni, erre azonban aligha vágyott. Egy friss kutatás szerint ugyanis ő lett a Premier League leggyűlöltebb játékosa.

Az augusztus 2-án megjelent összesítés alapján a szigetország élvonalában a játékosok 68 százaléka kapott becsmérlő üzeneteket a közösségi oldalon. A 2021–2022-es idény első öt hónapjában 2.3 millió üzenetből mintegy 60 ezer tartalmazott sértő kifejezéseket.

A rekorder Ronaldo lett, a Manchester United portugál sztárjához – aki a hírek szerint eligazolna a klubtól – 12 520 gyalázkodó tweet érkezett, a második Harry Maguire lett 8954-gyel, a harmadik pedig egy másik csapattársa, Marcus Rashford 2557-tel.
A top 10-ben nyolcan szerepelnek az MU-ból. Rajtuk kívül Harry Kane (Tottenham Hotspur) és Jack Grealish (Manchester City) vált még a legtöbbször az indulatok céltáblájává.
A twitteres megnyilvánulások 57 százaléka ugyanakkor pozitív üzeneteket hordozott a játékosok felé. Cristiano Ronaldo jövője továbbra is kérdéses a Manchester Unitednél, a portugál nagyon távozna, azonban egyáltalán nem kapkodnak érte a Bajnokok Ligájában játszó csapatok.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!