4 hónapja

Fotón az alázás, már tüntetnek Cristiano Ronaldo ellen

Nagyon szeretne lelépni a Manchester Unitedből a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo. A legújabb célállomásán azonban egyértelmű üzenetet fogalmaztak meg a csatár érkezésével kapcsolatban.

Szerző ripost

Továbbra is áll a bál Cristiano Ronaldo jövőjét illetően. A Bajnokok Ligájára vágyó futballista kedd óta már edzésbe állt a Manchester Unitednél, menedzsere, Jorge Mendes azonban azon dolgozik, hogy új klubot találjon ügyfelének.

Az Atletico Madriddal kapcsolatos pletykák napról napra felerősödtek, bár Enrique Cerezo, a klub elnöke egy beszélgetésben nyilvánosan tagadta, hogy érdeklődnének a támadó iránt. Az ötszörös aranylabdás érkezésének azonban még a szurkolók sem örülnének, hiszen Ronaldo korábban 10 éven keresztül az ősi rivális Real Madridot szolgálta. 

A július 26-i Numancia elleni felkészülési találkozón a szurkolók egy csoportja transzparensekkel tette világossá a világklasszis számára, nem szeretnék újra Madridban látni, még úgy sem, hogy a matracosok mezét ölti magára.

CR7-et nem üdvözöljük

- írták a molinóra a dühös rajongók.

A lehetőségek egyre limitáltabbak így Ronaldo számára. Talán csak a nevelőegyüttese, a Sporting maradt opció, de arrafelé egyelőre nem elég bő a büdzsé egy ekkora sztárra.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!