2 hónapja

Óriási a káosz, kapkodják a fejüket a fradisták

Áll a bál a Ferencváros leendő igazolása körül, aki most úgy tűnik, mégsem teszi át székhelyét Budapestre.

Szerző ripost

A 25 éves, kameruni válogatott Didier Lamkel Zé a belga Royal Antwerpből Ciprusra tartott, az Omonia Nicosia orvosi vizsgálatra várta. A dél-európai országból azonban egyszer csak lelépett, ugyanis meggondolta magát, miután a Ferencváros is bejelentkezett érte.

A ciprusi klub ezután felvette a kapcsolatot a Fradival és jelezte, jogi útra tereli az ügyet, amennyiben Lamkel Zé nem velük ír alá végül. A kameruni már előszerződéssel is rendelkezett. Ez augusztus 3-án, kedden még nem zavarta a szélsőt, aki Budapestről jelentkezett be az Instragram oldalán.

Az éjszaka azonban komoly fordulatokat hozott, reggel, szintén az Instagramon diskurzust folytatott egyik honfitársával, Macky Bagnackkal, akinek közölte, el kell hagynia a magyar fővárost és visszatér Belgiumba, a Royal Antwerphez. A döntésnek vélhetően köze van a ciprusi fenyegetésekhez.

Úgy tűnik tehát, hogy a Fradi lemarad Lamkel Zé-ről, azonban a kialakult szituáció miatt nagy kérdés, hogy az Omonia Nicosiának szüksége van-e egy ilyen mentalitású futballistára.

Belgiumban is botrányt okozott
Lamkel Zé 2021-ben nagyon szeretett volna távozni a Royal Antwerpből, ám miután ezt klubja nem engedte, egyszemélyes tüntetést indított és az ősi rivális Anderlecht mezében jelent meg az edzőközpontban. Az ajtón túl azonban nem jutott, ugyanis a Royal nem engedte be provokatív játékost. 

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!