3 hónapja

Balhé Németországban: mérgezés Gulácsiéknál

Augusztus 30-án kezdi meg az idei Német Kupa szereplését a Red Bull Leipzig, amely a negyedosztályú Teutonia Ottensen otthonában mérkőzik meg. Azonban könnyen lehet, hogy más helyszínre kell vinni az összecsapást.

Negyedosztályú ellenfél ellen kezdi meg az idei Német Kupa küzdelmeit a három magyart - Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik, Willi Orbán - is foglalkoztató Red Bull Leipzig, amely a Teutonia Ottensen otthonában lép pályára.

Azonban egy héttel a kezdés előtt máris botrány van kialakulóban, ugyanis ismeretlen tettesek bemásztak a pályára, és megmérgezték a létesítmény gyepét, ami miatt a büntetőterületeken a fű barna színűvé változott.

A találkozót így lehet, hogy el kell halasztani, ugyanis a műfüves pálya nem alkalmas a játékra. A szomszédban lévő Hamburger SV és St. Pauli közölte, nem fogják kölcsönadni a stadiont, miután nem értenek egyet a Lipcse klubvezetésével. Szoboszlaiék idei Bundesliga szezonja nem indult jól,  három forduló után még nyeretlenek. Legutóbb Schäfer András Union Berlinjétől kaptak ki.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!