„Egymást dobáljuk a színes porokkal” – őrült futás lesz Szolnokon

Szeptember 12-én Szolnokon rendezik meg az év legszínesebb, leglátványosabb és legvidámabb futóversenyét.

Szeptember 12-én a szolnoki Auchan Korzó előtt rendezik meg az év legszínesebb, leglátványosabb és legvidámabb The Color Run Make Magic Szolnok powered by Auchan Korzó 2020 futófesztiválját, ahol lüktető zene és a színes festékporok adják meg a különleges sportrendezvény alaphangulatát.

Az elmúlt évek kirobbanó sikerei után idén sem maradhat el a Bolygó legboldogabb 5 km-re szlogent viselő élményfutó rendezvény. Itt csak a részvétel és a mosolyok száma fog számítani, nem pedig a teljesítmény, ez ugyanis nem egy klasszikus futóverseny. A szervezők mindenkit óriási szeretettel és persze előre bekészített színes festékporos bombákkal fognak várni, aki benevez az élményfutásra.

A rendezvény fő célja, hogy a családokat, barátokat, ismerősöket és ismeretleneket végre egy olyan közösségi sportesemény keretein belül mozgassa meg, ahol nem kell versenyezni egymással, az idővel, mert itt minden befutó győztesként fog távozni a jól megérdemelt egyedi Unikornisos érmével! A https://thecolorrun.hu/esemenyek/szolnok-2020-szeptember-12/ weboldalon lehet regisztrálni a szeptember 12-én rajtoló eseményre, ahol nemcsak hasznos információkat, képeket és videókat lehet találni, hanem még kedvezményre is szert tehet az, aki mozgásra bírja az ismerőseit és közösen neveznek!

„Óriási élmény, ahogy egymást dobáljuk a színes porokkal, miközben még az egészségünkért is teszünk” – mondta a rendezvényről egy korábbi résztvevő. A színes porok természetes anyagokból és bevizsgált ételfestékekből állnak, amit könnyedén ki lehet mosni, mert vízben oldódik. A szervezők kisebb csoportonként indítják majd a rajthoz állókat, akik pedig várakoznak vagy már teljesítették a távot, azok a színpadon zajló műsorokat, koncerteket élvezhetik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!