Történelmi pillanat, ilyen még soha nem történt a Videotonnal!

A székesfehérvári csapat az elsõ két bajnoki címe után edzõt váltott. Most nem így lesz.

A Videoton labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított az együttes vezetőedzőjével, Marko Nikoliccsal. A szerb tréner az első, aki megússza a kirúgást Székesfehérváron egy bajnoki arannyal véget ért szezon után.

A Videoton első bajnoki címét 2011-ben szerezte, utána nem hosszabbítottak Mezey Györggyel. Négy évvel később ugyanez lett a sorsa Joan Carrillonak.

Nikolics most egy évvel hosszabbította meg 2019 nyaráig érvényes szerződését.

„Egy percig sem volt kérdéses, hogy itt maradok és folytatom a megkezdett munkát. Emlékszem, nagyjából egy évvel ezelőtt, amikor először beszéltem Kovács Zoltánnal, majd Garancsi Istvánnal hármasban is leültünk, megfogalmaztuk a célunkat, ami nem volt más, mint a bajnokság megnyerése, ezt pedig sikerült is elérnünk. Most jöhet a következő lépcsőfok, egy hároméves projektben gondolkodunk. Először meg szeretnénk védeni a bajnoki címünket, valamint meg szeretnénk nyerni a kupát is. Emellett persze ambíciókkal telve megyünk neki az európai kupaporondnak is, ahol szeretnénk meglepetéseket okozni, de alapvetően úgy gondoljuk, hogy jövő nyáron lesz igazán készen a klub ahhoz, hogy a legmagasabb szintre lépjen. Ezekért a célokért hosszabbítottam, köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult és segített abban, hogy ez a szerződés létrejöjjön” – nyilatkozta a hosszabbítás aláírása után Nikolics.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!