Ezért gyűlölik a szurkolók az olasz csatárt, az utolsókat rúgja!

Az utóbbi két szezonban csak két gólt szerzett az olasz csatár, aki már csak a balhéival kelt figyelmet. Mario Balotelli elpackázza az utolsó esélyét?

Jelentkezzen, aki emlékszik, hogy a 2012-es Európa-bajnokság óta mikor alakított maradandót Mario Balotelli! Mármint a pályán, a labdával, nem pedig a botrányaival, a nőügyeivel, a nyilatkozataival vagy a fura fotóival a közösségi oldalain.

Az olasz foci egykori világklasszisjelöltje azóta - egy rövid, balul sikerült liverpooli kitérővel - az AC Milanban folytatja saját magának a leépítését. Pedig még mindig csak 25 éves a zseniális képességekkel, de legalább olyan nehéz természettel megáldott ghánai-olasz csatár.

Hogy újabban a legkevésbé sem szolgál rá a "SuperMario" becenévre, jelzi: a BL-indulásról lassan végképp lemaradó Rossoneri legutóbbi, Sassuolo elleni vereségét 55 percig a pályán belülről nézte. Merthogy ennél többet nemigen csinált, legalábbis az ellenfél tizenhatosán belül egyszer sem ért a labdához, míg le nem kapta a pályáról Szinisa Mihajlovics vezetőedző!

A Sun emlékeztet: ahogy Balotelli most Milánóban, korábban a Liverpoolnál is kivívta a szurkolók ellenszenvét a hozzáállásával. Pedig papíron, a nyilatkozatai szerint ő is tisztában van vele: a karrierje megmentéséért küzd, erre tán az utolsó esélyét kapta a San Siróban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!