Létrehozva: 2015.12.07.

Itt az ideje gyomlálni az MLSZ-nél

Rekop György (hu­mo­rista, TrollFoci) írása a ri­post.hu-nak. Blog­ge­rünk ezúttal az MLSZ "CIA-ügynökeinek" és Csányi elnöknek pörköl oda, a maga szókimondó stílusában.

Csányi Sanyibá most, hogy kijutottunk az Eb-re (meg, hogy ő vezeti a Forbes-listát) nagyon kellemes hangnemben nyilatkozik arról, hogy minden süti királyság. Hát a lóf…szt!

Ettől féltem. Sok ismerősömnek levezettem személyesen, hogy van egy dolog, ami miatt nagyon félek, ha kijutunk az Eb-re. Attól féltem, hogy akkora lesz arca az MLSZ-nek, hogy csak élével fog elférni a Grupi VIP-ben.

Egy 30 éves átkot sikerült megszakítaniuk, amiért lehetne nagy arcuk, csak nekem az a személyes meglátásom, hogy ehhez a legkevesebb köze az MLSZ-nek volt. Sőt, akár azt is mondhatom, hogy az MLSZ még hátráltatta is csapatot, igaz, elismerem, nem szándékosan.

Smaragdfokozat

Azért, mert az MLSZ telis-tele van inkompetens, sportmúlttal nem rendelkező emberkével, akik annyira elhivatottan csinálják a semmit, hogy ilyen elszántsággal a 3 hónap alatt smaragdfokozatban lennének az aloe vera bizniszben.

Természetesen van sok olyan ember is, aki nagyon hasznos, és tényleg profi. Köztük van Sztancsik Tamás, akinél profibb emberrel még nem dolgoztam. Fiatalos, lendületes ember, akik előre viszik a szövetséget, mert pacekból készít interjút Platinivel a folyosón, franciául…

Nos, őt sikerült fiókba tenni, remélem, nem felejtik ott. Akik címeresben vannak, azokat többé-kevésbé sikerül eltalálni, viszont van egy csomó öltönyös, akik együtt mozognak, mint a CIA-ügynökök, és senki nem tudja, hogy mi a herét csinálnak itt.

Sok a fölösleges Pass

Ott lóg a Pass a nyakukban, fontosnak adják elő magukat, de amikor a fontos embereket kérdezem, hogy ez meg az kicsoda, egyértelmű választ még nem kaptam. Ez lesz, amikor felteszed a szart a polcra, egyből lekvárnak hiszi magát.

Telkiben a sajtótájékoztatón kint vagyok a folyosón, odajön Dzsudzsi, átölel, Juhász Roli pacsizik, közben Nikolics hátulról bordán ver amolyan baráti módon. Előveszem a GoPro-kamerát, aláíratok néhány mezt, amit jótékonysági árverésre szánunk, erre odajön egy öltönyös pali, majd közli, hogy tegyem el kamerát, mert ez itt már mit tudom én, milyen zóna, és fontoskodott, mint egy büdös kisdobos a zánkai táborban.

Torrente példát mutat

Van egy jelenet a Torrente című film, talán 3. részében. Egy öltönyös szakadék fontoskodni próbál Torrentének, aki a következő szöveggel szereli le:

Figyelj, te dobjál be valamit, egy whisky-t vagy a f…szom tudja, mit, csak ne lábatlankodj itt!

Pontosan ezt láttam Dzsudzsák Balázs arcán…

De vannak ugye szabályok, amiket be kell tartani. Értem én! Biztos ennek a sok embernek olyan fontos, és számomra kézzel foghatatlan a munkája, hogy csökött elmém nem képes feldolgozni.

Ha az Országgyűlés létszámát csökkentették, ez ráférne az MLSZ-re is! Sanyibá! Rengeteg hülye van ott, ki kéne szortírozni a kacatokat, meg kéne metszeni a fát!

Most szerencséje volt az MLSZ-nek ezt mindenki tudja - hadd ne részletezzem most itt az ünnepi hangulatban -, de nem érdekel, mert kint vagyunk! De egyet szeretnék kérni!

Ne azok kúrják már el ezt az egészet, akik ezért nem tettek, adják meg az esélyt azoknak, akik ezért a sikerért tényleg megdolgoztak!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

vg.hu

Korszakváltás a magyar légvédelemben – Jön a NASAMS, megy a KUB

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

mandiner.hu

Ukrajnában szavaztak a magyarokról – lesújtó a végeredmény

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TÜZELŐÁLLÁS

Megviselik az események, Szoboszlai eltűnt az emberek elől

TÜZELŐÁLLÁS

"Egyetlen komoly ellenfél" - születésnapi ajándék lenne az olimpia a legendás kapitánynak

TÜZELŐÁLLÁS

Dárdai Pált az önvédelem vezérelte, jól tette, hogy faképnél hagyott mindenkit

TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál, életveszélyes drogtanyára küldik a szurkolókat az Eb-n

TÜZELŐÁLLÁS

Mennél szurkolni? Pofátlanul túlárazzák a jegyeket a párizsi olimpián

TÜZELŐÁLLÁS

„Hisztérikus cirkuszolás" – Leszólta a Barca trénerét Csank János

TÜZELŐÁLLÁS

Evander Holyfielddel vacsorázik a búcsúzó magyar bokszoló