TREZOR

Már a túlvilágra készül, eltemette több százmilliós autóját- Fotók

Than Chiquinho Carpe, az egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb brazil üzletember bejelentette, hogy eltemeti a 250 millió forint értékû Bentleyjét, így a túlvilágon is tudja majd használni. Az összes TV-show, facebook oldal, honlap, blog kritizálta a tervet mondván, hogy a kocsi árát inkább jótékonykodásra kéne használni.

 

A brazil milliomos nem tágított az ötletétől, és a kertjében megtartotta a kocsitemetést. A szertatáson ott voltak a nagyobb brazil tévétársaságok. Mikor a kocsit a sírba helyezték, a férfi elsírta magát, megállította a temetést, és váratlanul beszédet mondott.

„Sokan elítéltek, mert el akartam temetni egy méregdrága autót, pedig az emberek sokkal értékesebb dolgokatt temetnek el, mint az autóm.”

 

Szervadományozásra buzdított

 

„Eltemetik a veséjüket, májukat, szívüket, ami abszurd! Több millió ember vár transzplantációra, te meg eltemeted a szerveidet, ami akár egy új életet jelent? Na, ez a nagy pazarlás - mondta. -

 

A Bentleym egy értéktelen tárgy ezekhez képest. Nincs az a gazdagság, ami értékesebb lenne egy egészséges szervnél, hisz ez egy új életet jelent. Én ezzel a kocsitemetési gesztussal ezennel megnyitom a szervadományozási hetet” - zárta beszédét a brazil férfi.

Arról nincs tudomásunk, hogy mi lett a Bentley sorsa. Vajon kiásták-e a sírrablók.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?