Létrehozva: 2024.10.04. 10:30

Melyik őszi táj vonz igazán? Ezt árulja el választásod a személyiségedről

Az ősz színeit mindenki szereti, de arra biztosan nem gondoltál, hogy rengeteget elárul a személyiségedről, hogy milyen tájban szeretsz leginkább gyönyörködni. Válassz egy képet, és kiderül, hogy mi lakik a lelked legmélyén!

Az önismeret nem mindig magától értetődő, sokszor évek telhetnek el, mire jobban megismerjük magunkat. Ez a gyors személyiségteszt ebben segíthet, hiszen az intuícióra épít. Válassz ki egy őszi tájat, ahova szívesen elutaznál akár ebben a pillanatban; a döntésed többet elárul rólad, mint hinnéd! Ne gondolkozz sokat, csak nézz rá a képekre, és azt válaszd, amelyikhez a szíved húz. Majd görgess le, hogy megtudd, mit árul el rólad a választásod...

Nézz rá a tájakra, és pár másodperc alatt válassz ki egyet! Fotó:  Shutterstock

1. Szeretsz alkotni

Ha a kertet választottad, akkor valószínűleg szereted, ha szépség vesz körül, és erre igényes vagy a környezetedben is. Nemcsak a kerted, de a teraszod, a házad is letisztult, otthonos. Ugyanezt az elvet tartod az emberi kapcsolataidban is: vagyis nem szereted a mellébeszélést, a sumákolást, és magad is egyenesen kimondod, ami a szívedet nyomja. Még olyan áron is, hogy ebből konfliktusok adódhatnak. Nem bírsz megülni egy helyben, szereted alakítani a környezetedet, formálni, ami körülvesz, és később gyönyörködni a munkádban.

2. A csend és a nyugalom a lételemed

Imádod a természetet, és azokat a pillanatokat, amikor nincs rohanás, és lehet élvezni a csendet. Szeretsz utazni, új tájakat felfedezni, és nem félsz az ismeretlentől a magánéletedben sem. Egyáltalán nem vagy előítéletes, mindenkinek adsz egy esélyt, de ha ezt valaki eljátssza, akkor nincs visszaút, hiszen nem hagyod, hogy valaki kibillentsen a nyugalomból. A szerelemben is az vonz, akiből árad a higgadtság, határozott nyugalom és erő.

3. Lételemed a nyüzsgés

A városi tájban is meglátod a szépséget, persze csak akkor, ha egy pillanatra megállsz, hogy megcsodáld; majd jöhet is a következő izgalmas kaland. Nem riadsz meg a tömegtől, élvezed, ha folyton történik valami körülötted, és ez igaz a kapcsolataidra is. Az biztos, hogy a párod nem unatkozik melletted, mert mindig van egy ötleted, hogy mivel dobd fel a szürke hétköznapokat, legyen szó egy spontán utazásról, vagy egy új étteremről.

4. Szereted a minőséget

Rajongasz a finom ételekért, italokért, és minden, testi élvezetért, legyen szó egy wellnessről vagy egy jó masszázsról, minden jöhet, ami az érzékeidre hat. Az érzékenységed a lelkiekben is megmutatkozik, nem tűröd, hogy valaki rosszul bánjon veled, minden finom apróságot egyből érzékelsz, és csak olyan emberek társaságában érzed jól magad, akik mellett önmagad lehetsz. A kapcsolataidban is fontos a minőség, de meg is dolgozol érte, vállalva a vitákat, konfliktusokat is, hogy végül harmóniában teljenek a mindennapok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek