TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.18.

Melyik madárral repülnél el? Választásod elárulja, merre tart az életed

Ez a játékos teszt segít neked, ha elakadtál az életedben; ha tanácstalan vagy, hogy merre menjél tovább. Válassz egy madarat, és döntésed elárulja, merre is tartasz valójában.

Szerző Ripost

Gyakori,hogy az ember az életében megtorpan, vagy olyan útelágazáshoz ér, ahol választás elé kerül. Te is ebben a helyzetben vagy? Lehet, nem látod tisztán, merre is menj tovább. Nem hallod, mit súg a lelked? Szerencsére segít ez a játékos teszt. Válassz egy neked tetsző madarat, ami ebben a pillanatban elsőre megfog. Tudatalatti érzésed megmutatja, merre is tart jelenleg az életed. 

Fotó:  Shutterstock

1. Fecske

Aphrodité, a szerelem istennőjének szent madara a fecske. Szerencsét, boldogságot hoz. Életed olyan szakaszban van, amikor a hitedre van a legnagyobb szükséged. Ha a párkapcsolatodban van elakadásod, akkor most nem kell végletekben gondolkodnod. Nemes lélek lakozik benned, alázatos vagy és önzetlen. Ha egyedül élsz, akkor légy türelmes, és nyitott: hidd el, megérkezik a hűséges társ. Tarts ki, foglald le magad, légy mosolygós és vidám. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor sem kell elmenekülnöd, fontos a tiszta és egyenes kommunikáció. Túl fogsz jutni a krízisen. 

2. Papagáj

Papagáj színei átvitt értelemben a lékek fényére utalnak. Legbelül szabadságra vágysz, bárhol is tart az életed. Elég volt a hétköznapok rutinjaiból, most egy kicsit változtatnál. Vágysz az újdonságra. Nem kell azonnal hatalmasat lépned, nem kell kilépned a munkahelyedről vagy kilépni egy párkapcsolatból. Nem kell elszállnod. Elég, ha apró lépésekben változtatsz. Esetleg egy új hobbit keresel, vagy ha teheted, pihenj egy nagyot. Az is segít utadon, ha figyeled a környezeted, és ha hatékonyan, tisztán kommunikálsz. Mondd ki, mit az, amit szeretnél elérni. 

3. Bagoly

A görög Pallas Athéné madara a bagoly. A bölcsesség jelképe. Most arra ösztönöz téged, hogy a benned rejlő lehetőségeket bontakoztasd ki. Bízz az intuíciódban. Így egészen biztos jó úton fogsz haladni. Tanuld meg a figyelmedet koncentrálni, és célirányosan cselekedni. csendben a siker felé lépkedhetsz. Ha pedig a sikerhez tanulnod kell, az élet is lehet mestered, de visszaülhetsz az iskolapadba is, vagy részt vehetsz egy önfejlesztő kurzuson. A lelked megmutatja, mire is vágysz igazán, és mi vezet el oda. Hiszen a bagoly a mágia jelképe is. 

4. Gólya

A görög mitológiában Héra szent madara. Az otthon, gyerekek és a családi hűség istennőjéhez tartozik. Ha nem tudod hányadán is állsz az életben, akkor ideje szembe nézned saját természeteddel. Létezik megőrzött szabadság a párkapcsolatban és a házasságban is. Minden arra utal, hogy ideje elköteleződnöd. Elég volt abból, hogy fél lábon állsz és merengsz, magányosan az életben. Adj magadnak időt a döntésre, de talán a családalapítás ideje is érik. Ha pedig egyedül élsz, akkor se búslakodj, hiszen mire a tavasz eljön, te is másképpen gondolkodsz majd. Talán bekopogtat az ajtódon az az ember, akivel ezen az úton haladhatsz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek