TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.19.

Melyik kenyérbe harapnál bele? Választásod elárulja lelked legbelső titkait

Melyik kenyeret szereted a legjobban? Választásod sok mindent elárul rólad, feltárja személyiséged.

Az életben való választások rengeteg dolgot elárulnak. Ha bemész egy pékségbe, vagy egy boltba, több gondolat és érzés is kapcsolódik ahhoz, hogy melyik kenyér tetszik meg, vagy mire vágysz éppen, vagy mi jár a gondolataidban.  A kenyeret is többféle képen készítik, sőt, megjelenése és bélzete országonként is változik. Választásod arról árulkodik, mi rejlik benned. Ha kíváncsi vagy, játssz egyet, teszteld magad. Melyik kép fog meg téged most? 

Fotó:  Shutterstock

1. Kovászos kelesztésű házi kenyér

Homemade,Rustic,Bread,In,Dutch,Oven,,Top,View.,No,Knead
Fotó: Moab Republic

Magabiztos vagy, nagyon fontos számodra a tradíció és a család, valamint a hovatartozás is. Kitartó és erős is vagy. Járod a saját utad, miközben fontos, hogy egy közösséghez is tartozz, ahol képességeidet használva közösen építkezhettek. Van benned realitás is és hit is. Elég gyakorlatias vagy, igyekszel egyensúlyba hozni mindent magad körül és önmagadban is. Életminőségedet a benned rejlő értékek határozzák meg, felvállalod a folytonos változást és fejlődést. Nagy a felelősség benned. 

2. Ciabatta - olasz papucskenyér

Artisan,Sourdough,Ciabatta,Bread,With,Olives,And,Rosemary,On,A
Fotó: 77 Studio

Vidám, nyitott személyiséged van. Az élet számodra édes, igazi kalandor és bohém vagy. Imádsz utazni és álmodozni. Az élet örömei nagyon fontosak számodra. Szereted a finom kenyeret, a bort és a sajtokat. Bátor vagy és merész, szereted magad kipróbálni ismeretlen helyzetekben. Feszegeted a saját és mások határait is. Optimista vagy, ha valami nehézségbe ütközöl, nem hátrálsz meg, és megfigyeled, mit is tanulhatsz belőle. Tele vagy szeretettel, de a konfliktusokat sokszor nehezen éled meg. Rengeteget beszélsz - ez néha jó, néha pedig hátrány az életedben. 

3. Pita - keleti lepénykenyér

Pita,Bread,On,Wooden,Background,,Top,View.,Georgian,Or,Arabian
Fotó: Oksana Mizina

Különleges módon látod a világot. Zárkózott vagy, de vágysz a szabadságra. Vágyaid megvalósításán sokat dolgozol, célratörő vagy és nagy a hited. Temperamentumos vagy, izgalmas, színes álmaid megvalósításán dolgozol. Ha valamit elhatározol, azt véghez is viszed. Utad lehet kanyargós és rögös, de nem adod fel. Problémáidat jól kezeled és az élethez való hozzáállásod gyakran nagy sikerhez vezet. Vannak, akik hozzád fordulnak tanácsért, mert jó példaként  szolgálsz mások számára. 

4. Rozslisztből készült magvas kenyér

Square,Loaf,Of,Rye,Bread,Baked,With,Sunflower,Seeds.,Bread
Fotó: Shaiith

Ha teheted, az erdő szélén laksz, hiszen mindened a természet, az állatok és a növények világa. Környezetedből rengeteget tanulsz. Megfigyeled, ahogy az élet zajlik áramlásban. Önmagad megismerése is fontos számodra, és az, hogy milyen helyet foglalsz el a világban. Idővel bölcs leszel és nemes, mint a jó bor. Képes vagy szeretetet adni és kapni. Jóban vagy magaddal, elégedett vagy. Kedvességgel állsz embertársaidhoz, meghallgatod őket, nem ítélkezel felettük. Szeretsz gondoskodni másokról és segítőkész is vagy.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek