Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.22.

Melyik medencében csobbannál? Válaszod elárulja titkos vágyadat

Ez a teszt feltárja lelked titkos vágyait, mindössze annyit tegyél meg, hogy választasz egy medencét!

Szerző Ripost

A lelkedben olyan titkos vágyak lapulhatnak, amiről te magad sem tudsz. Ha szeretnéd kipróbálni, itt az alkalom: képzeld el, hogy a képeken látható helyeken pihensz, vagy eltöltesz egy hétvégét.  Majd válaszd ki, ami neked a legjobban tetszik. Az, hogy a hat lehetőség közül melyiket választod, rengeteget elárul majd a személyiségedről.

Fotó: shutterstock

1. Nyitott személyiség határokkal

Ha ebben a medencében csobbannál szívesen, akkor szereted a természetet, nyitott vagy, de megőrzöd a privát szférádat is. Már fiatalon is tudtad, mi az az anyagi bőség, milyen egy kényelmes élet. De nem vagy luxus párti. Lelked inkább kívánkozik egy ilyen helyre, mint egy tengerparti nagyvárosba. Persze azért oda is ellátogatsz az életben. Örülsz, ha a kapcsolataidban is hasonló emberekkel találkozol, nyitott vagy, de a szélsőséges gondolkodást ki nem állod. 

2. Konzervatív, tiszta gondolkodású

Az élet minden területén szereted a tiszta, egyenes dolgokat. Ez a kommunikációdra is igaz. Nem szereted, ha valaki kerülőutakon igyekszik téged megközelíteni. Átlátsz a szitán, ezért is választottad ezt a medencét. Van helye másoknak is az életedben, de megválasztod, hogy kivel állsz szóba, és hamar el tudod dönteni, hogy kivel töltesz el szívesen időt. Ez közvetíted is a másik számára. Vakáción szívesen töltesz időt barátokkal, vágysz is a társaságukra, de tudod, mikor kell elmenni aludni.

3. Nyitott, optimista és laza 

Elég lazán kezeled a dolgokat az életben, szereted, ha sokan vesznek körbe. Vidám vagy és központi szerepet szeretsz betölteni. Ugyanakkor, ha eleged van a világból, képes vagy egy könyvvel a kezedben pihenni. Vágysz mások elismerésére is, de szívesen visszavonulsz és egyedül is töltekezel.

4. Nyugodt megfontolt

Nem vágysz a kalandra, inkább szeretsz pihenni egy számodra kényelmes helyen, nem baj, ha az a városban van. Álmodozol, vannak terveid. Fontos számodra a munkád, és nincs olyan dolog,ami eltérít a célodtól. Olyan párt választasz magadnak, akit alaposan kiismersz, és képes vagy magadhoz közel is engedni. Kevés nagyon fontos ember van számodra, de azok minőségi kapcsolatok az életedben. 

5. Zárkózott, visszahúzódó

Szeretsz elvonulni a világ zajától. Kapcsolataidban nagyon hosszú időre van szükséged, hogy új ismeretségre tegyél szert. Amikor valaki be tud lépni a szívedbe, akkor is mindig megtartasz egy kis titkot magadnak.  Akit barátodnak tekintesz, nehezen engeded el később, ez a szerelemben is így van, elég ragaszkodó típus vagy. Vágyaid közé tartozik, egy egyszerű és kellemes otthon ahová mindig hazatérhetsz, és magadra zárhatod az ajtót. 

6. Családközpontú és játékos

Játékos, vidám ember vagy, sőt, lehet, hogy nagycsaládos. Imádod a gyerekeket, ha velük játszol, olyankor te is az vagy. Szereted, ha a természet vesz körül, nem nagy házra és drága kocsira hajtasz. Inkább az a fontos számodra, hogy akiket szeretsz és körülvesznek, boldogok legyenek, és kényelmes életed lehessen. Nyaralás alatt, ahogy az életben is, ezeket a szempontokat tartod szem előtt. Vágyad, hogy a környezetedben többen is örömben éljenek. 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek