Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2019.10.09.

Az igazi hősök köztünk járnak! Csodát tett Norbi űrhajós diétája

Nem kell, hogy az ember beteges túlsúllyal szenvedje végig az életet. Ezek a férfiak megmutatták, hogy igenis van kiút a veszélyes túlsúlyból és a mozgásszegény életmódból. Mindent megtettek, és sikerrel jártak. Íme, a titkuk!

Szerző Horváth Gabi

Aki eleve kövér, az kövér marad. Sokan vélekednek így, de az újabb komoly operáción átesett fitnessguru, Schobert Norbert nagyon másképp látja ezt a kérdést. LE LEHET FOGYNI! Az tény, hogy a fogyáshoz vezető életmódváltást elkezdeni pokoli nehéz. Aki viszont bele tud lendülni, gyakorlatilag biztos sikerre számíthat. Lászlóban és Andrásban közös vonás, hogy már gyerekként is plusz-kilókkal küzdöttek. Fogyásukhoz végül Norbi módszerét választották, mely a sok-sok kudarc után végre sikert hozott.

Fotó: Szabolcs László

Pecsics András: – 25 kg: „Kislányom az életéért küzdött meg, most rajtam a sor!”

„Szinte egész életemben harcoltam a túlsúlyommal”- meséli Pecsics András, aki közel 25 kilótól szabadult meg két hónap alatt. – Már kisgyerekként is pufi alkat voltam. 10 évvel ezelőtt sikerült lefogynom 136 kg-ról 96 kg-ra és ideig-óráig tartani is tudtam, de sajnos visszakúsztak a kilók. Ebben szerepet játszott a több műszakos munkarend, a rengeteg éjszakázás. Egy húzós 12 órás szolgálat után az utolsó dolog, amire gondolni tudtam, az a sport.

dav

Közben 4 éves kisfiunk mellé 2018-ban hármas ikreink születtek. Egyikük, Kishercegnőm napokig inkubátorban küzdött az életéért. Csöpp kezét simogatva megesküdtem neki, hogy ha legyőzi a betegségét, tényleg lefogyok” – emlékszik vissza a nehéz időkre András.

sdr

A pici lány sikerrel küzdött, már jobban van. Így most Andráson a sor. Minden téren életmódot váltott: áttért az Update étkezésre, és óvatosan mozogni kezdett, ma már napi 8 km-t kocog. A kezdeti 154 kg-ból 25-öt adott le és még ugyanennyitől szeretne megszabadulni. Gratulálunk!

Vad László Ferenc: – 17 kg: „Sorstársak történeteiből merítettem erőt”

Vad László Ferenc szintén gyerekkora óta küzd a felesleggel. Első áttörését az Update-módszer hozta meg, de egy rossz életperiódus felborította a rendszert.

Nagyon sokat segített viszont az Űrhajós diéta módszere: itt az ételek pontszámot kapnak, annyit szabad enni, ami belefér a napi maximumba.

„Számomra a legnehezebb dolog az esti étkezés, mivel nagyon szerettem este jól belakni. Ezt tehát át kellett értékelnem” – mondja László, aki a Norbi módszerével fogyók Facebook-csoportjában is rengeteg segítséget kapott.

A sorstársak inspiráló történeteiből erőt merítve ő is ki tudott tartani elhatározása mellett. Most 17 a kezdő súlyánál, és elmondhatja magáról, hogy életmódot váltott, amelynek a rendszeres futás is része.

De mi is az az űrhajós diéta?

Az amerikai űrhajósok számára kidolgozott diétáról Norbi még gyerekként, a testnevelő tanárától hallott, és sikerrel adta le vele a felesleget. A diéta alapelve, hogy a különböző élelmiszerek pontszámokat kapnak. Egy a lényeg: a napi ajánlott pontértékeket nem léphetjük túl. A rendszer komplex, mert a sporttevékenységekhez kapcsolódó pontokat viszont le lehet vonni. Napi 40 pontnyi élelmiszer bevitele esetén gyors, 60 pont esetén kiegyensúlyozott fogyásra számíthatunk. Emellett fontos alapelv a változatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás – a pontok inkább csak a mértéktartásban és az ételek fogyást segítő összetételének kialakításában segítenek. Az űrhajós diéta pontértékeit tartalmazó kisfüzetre az Update üzletekben lehet rábukkanni, mintaétrendeket pedig az updatelowcarb.com oldalról tölthetünk le.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Migránsok okozták balesetet a Liszt Ferenc repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt - fotó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

travelo.hu

Félmilliós madár pihent meg a Hortobágyon

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESTFACTOR

„Azt sem tudtam elviselni, ha lefotóznak” – 33 kiló fogyás után talált magára Adrienn

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja