Szuper feszes popsi 30 nap alatt! Durván hatékony gyakorlatok!

A következõ gyakorlatok épp ott égetik testedrõl a zsírt, ahonnan legjobban szeretnéd eltüntetni a fölösleget. Feszes és gömbölyû popsi egy hónap alatt!

Ha gyorsan szeretnél látványos eredményt, akkor azért keményen meg kell küzdened. A popsi formálása egyébként is a kemény dió, hiszen ez a női test egyik legkényesebb területe, ráadásul 40 éves kor fölött igencsak nehezen lehet innen lefaragni a többletet.

Ha szépen formált, gömbölyű és feszes popsit szeretnél, mindenképpen tenned kell érte - vagyis nem úszhatod meg edzés nélkül.

A következő gyakorlatsor nem éppen átlagos nehézségű elemekből áll. Garantált, hogy komoly izomlázad lesz, ha végigcsinálod - de ennek kivételesen örülj, mert azt mutatja, hogy hatékony volt az alakformálás! 

1. Popsiszorítás

Állj vállszéles terpeszbe, mindkét térdedet rogyaszd be egy kicsit. Dőlj előre, két tenyeredet fordítsd össze. Szorítsd össze a farizmaidat úgy, hogy közben előre billented a csípődet, tartsd meg egy pillanatra, majd lazíts. Folyamatosan ismételd a gyakorlatot 1 percen keresztül.

KEZDÕKNEK: 4X1 perc, HALADÓKNAK 4X2 perc

2. Megemelt fekvőtámasz fal mellett

Ereszkedj le a talajra közel a falhoz, fekvőtámasz pozíció. Ezúttal a lábfejed ne a talajon, hanem a falon támaszkodjon. Végezz fekvőtámaszokat úgy, hogy közben a lábaiddal tartod magad. Ha elsőre nem menne, akkor válts térdeplő pozícióra.

KEZDÕKNEK: 4X2, HALADÓKNAK 4X8

3. Lebegés kéztámaszból

Szemközt a fallal ülj zsugor-pózban a talajra, kezed a test mögött a talajon, míg lábad mindkét talpfelülettel a falon támaszkodik. Csípődet emeld meg a földről, a farizmokat szorítsd össze. Próbáld meg kitartani egyre hosszabb ideig, ameddig csak bírod.

KEZDÕKNEK: 4X30 mp, HALADÓKNAK 4X1 perc

4. Váltott lábnyújtás előre

Állj egy szűk lépés távolságra háttal a falnak, két tenyered fordítsd össze mellmagasságban. Dőlj háttal a falnak, és mindkét térded hajlításával csússz le vízszintes combig. Majd váltogatva megemeled hol az egyik, hol a másik lábadat.

KEZDÕKNEK: 4X30 mp, HALADÓKNAK 4X1 perc

5. Talajérintés nehezített kitörésből

Állj egy nagy lépés távolságra háttal a faltól, kitörés pozíció. A hátul lévő lábad emeld meg, és a talppal támaszd ki a falon. Törzsedet döntsd előre, két karod oldaltartásban.  Vállad elfordításával egyik kezeddel érintsd meg a talajt, majd ugyanezt a mozdulatot végezd el a másik irányba is. A gyakorlat során végig tartsd összeszorítva a faizmokat!

KEZDÕKNEK: 4X30 mp, HALADÓKNAK 4X1 perc, mindkét lábbal

6. Félkezes csavart plank

Helyezkedj fekvőtámasz pozícióba úgy hogy két lábfejedet a talaj és a fal találkozásánál egymáshoz illeszted. A hátul lévő lábbal azonos oldali kart emeld el a talajtól és így fél kézzel kell megtartanod a testedet.  Ha lejárt az idő, a két lábfej áthelyezésével válts oldalt.

KEZDÕKNEK: 4X30 mp, HALADÓKNAK 4X1 perc, mindkét oldalra

7. Pókmászás a falon

Ereszkedj le a talajra kb 1-,5 méterre a faltól, fekvőtámasz pozíció.  Két lábfejed éppen érintse a falat. Fekvőtámaszhelyzetből sétálj felfelé a falon úgy, hogy  közben a törzsed forgasd el egyik oldalról a másikra. Mindkét oldalon tartsd ki egy pillanatra a mozdulatot, majd válts irányt.

KEZDÕKNEK: 4X30 mp, HALADÓKNAK 4X1 perc.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy döntést hozott Csobot Adél és Istenes Bence

origo.hu

A teljes megsemmisülés fenyegeti az ukrán hadsereget

borsonline.hu

Mi történik? Sorban tűnnek el a gyerekek Budapesten

vg.hu

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

ripost.hu

Nagyot nőtt Berki Krisztián gyönyörű kislánya – Fotó

mandiner.hu

Putyin aláírta az új rendeletet – hihetetlen méretűre duzzad az orosz hadsereg

origo.hu

Horrorisztikus lények okoztak hatalmas pánikot egy tengerparton

mindmegette.hu

A pénztárnál összeesett és meghalt egy férfi Gazdagréten

ripost.hu

Ezek lesznek olcsóbbak áprilistól: íme a lista!

ripost.hu

Mi történt? Csonka Pici házasságról beszélt egy gyönyörű színésznő társaságában - Fotó!

mindmegette.hu

Amikor a mókus spájznak nézi az autódat: 160 kilónyi dióval pakolta meg a járgányt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-