Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.12.

Sztárparádé várható Leslie Mandoki ingyenes budapesti koncertjén

A szervezők lenyűgöző zenei élményt ígérnek az augusztus 18-án, a Szent István Bazilika előtti téren megrendezendő koncert résztvevőinek.

31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki történelmet írt, először hozta össze a világ  jazz és a rock nagyjait, hogy közösen zenéljenek és megszületett a Mandoki Soulmates szupercsapat. Az alapító tagok között olyan legendás művészek voltak, mint Ian Anderson (Jethro Tull), Jack Bruce (Cream), Al Di Meola, David Clayton-Thomas (Blood, Sweat & Tears), Bobby Kimball (Toto), Mike Stern, Anthony Jackson, Bill Evans, valamint Randy és Michael Brecker. Már az első megjelent daluk, a "Mother Europe", az ARD "Goldene Europa" díját el is  nyerte. A banda tagjai azóta több mint 35 Grammy- díjjal, megszámlálhatatlan sikeres koncerttel, arany és platinalemezekkel büszkélkedhetnek.

 

Örömmel jelentjük be, hogy a világhírű Mandoki Soulmates impozáns fellépőgárdával tér vissza Budapestre - írták hétfői közleményükben az esemény szervezői.

Leslie Mandoki mellett a legendás és virtuóz gitárosok,a zenekar alapító tagjai: Mike Stern és Al Di Meola lépnek színpadra. Velük együtt érkezik a sokszoros Grammy-díjas művész, a zseniális szaxofonos John Helliwell a Supertrampből, valamint a karizmatikus énekes, Nick van Eede a Cutting Crewból. A fellépők között ott lesz a híres és kifinomult trombitás, Till Brönner, valamint a rocklegendák sorából ismert Tony Carey a Rainbowból. Az elbűvölő trombitajátékáról ismert 14-szeres Grammy-díjas Randy Brecker és az energikus  Jesse Grey Siebenberg is színpadra lépnek. A basszusgitárnál a virtuóz Richard Bona játékát élvezhetjük, akit Jack Bruce halála után, Quincy Jones ajánlott be a Mandoki Soulmates zenekarba. Egy ilyen világszínvonalú banda játékát élőben hallani és átélni hihetetlen energiát és lenyűgöző élményt jelent. Minden egyes fellépő saját egyedi stílusával és tehetségével hozzájárul ahhoz, hogy a közönség egy felejthetetlen, katartikus zenei utazásban részesüljön.

 

Az év egyik legkülönlegesebb zenei eseménye augusztus 18-án, 19:00 órakor a Szent István Bazilika előtti téren kerül megrendezésre mely lenyűgöző zenei élményeket ígér Budapest szívében.

 

A koncert során olyan dalok is elhangzanak majd, mint a "We Stay Loud", amely arra buzdít, hogy bátran álljunk ki a szabadság és béke mellett.

A "Devil’s Encyclopedia"  nem csupán egy kiáltvány a totalitarizmus és az agresszió ellen, hanem egy figyelmeztetés is a közösségi média szétszakító és konfliktusokat generáló propaganda hatásaira.

A "Big Quit" című dal refrénje a kemény idők és a bátor emberek közötti ciklikus kapcsolatot tárja fel:

Nehéz idők kemény embereket nevelnek, kemény emberek könnyebb időket teremtenek. A könnyű idők könnyelmű embereket nevelnek, és a könnyelmű emberek nehéz időket teremtenek.

Ez egy  ördögi kör, amelyből nehéz kitörni, és amely folyamatosan ismétlődik az emberi történelem során.

A Mandoki Soulmates együttes nem csupán zenei élményt nyújt, hanem egy mélyreható üzenetet is közvetít. Leslie Mandoki és zenésztársai elhivatottan dolgoznak azon, hogy a koncert során minden egyes hang és dallam a szabadság, a béke és az emberség eszméjét erősítse.Nem csupán egy zenei élményre számíthatunk, hanem egy ünnepre, ahol a művészet ÜGY és a zene tökéletes harmóniában fonódik össze a Bazilika lenyűgöző és pazar környezetében. A Mandoki Soulmates mindig is a progresszív rock és jazz elemeit ötvözve alkot zenei remekműveket, hidat építve a különböző kultúrák, nézetek és generációk között.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló eseményt! Ünnepeljük együtt a zenei kultúrát és álljunk ki a szabadság, béke és emberség mellett augusztus 18-án a Bazilikánál! A részvétel ingyenes - írták közleményükben az esemény szervezői.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek