Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRVADÁSZ

Szerző

Létrehozva: 2024.07.29.

Megmutatta gömbölyödő pocakját Vajna Timi - rettenetes fájdalomról vallott

Rengeteget kell szenvednie, mégis kitart az örökösnő.

Vajna Timit a magyarok egy része előszeretettel bántja, és sokan gondolnak róla rosszakat. Ez elsősorban annak tudható be, hogy Andy Vajna felesége volt, és sokan azon az állásponton vannak, hogy csak a pénze miatt ment feleségül a világhírű producerünkhöz. A magyarok másik fele azonban mindig kiállt Timi mellett. Rámutatnak arra, hogy sokan szenvedett az előző bántalmazó kapcsolatában, és hogy Timi még most is rendszeresen látogatja volt férje sírját, és gyakran emlékezik meg róla egy-egy szeretetteljes posztban. Timi ráadásul hatalmas harcos, amit pedig azért tesz, hogy babája legyen, sok nőnek ad erőt. 

Vajna Timi sokak számára példakép 

Vajna Timi világ életében arra vágyott, hogy édesanya lehessen. Sajnos azonban a sors eddig nem engedte meg, az égiek pedig nem ajándékozták meg ezzel a csodával. Timi azonban nem adja fel, és folyamatos hormonkezelésre jár annak érdekében, hogy végre teherbe essen. Egy-egy ilyen kezelés azonban nem fájdalommentes. Néhány órája feltöltötte a sztorijába azt, hogy mekkora tűvel kell szúrni: 

Mindent a babáért 

- írja, majd hamarosan azt is megmutatta, hogy milyen következményekkel jár a szúrás. 

Timi egy elegáns ruhában látható, ha azonban oldalra fordul, gömbölyödő pocakot láthatunk. Ezzel kapcsolatban azonban megírta, hogy nem várandós, a horomonterápia miatt azonban nagyon felfújódik, és rettenetes fájdalmakat él át. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek