Létrehozva: 2021.11.04.

Keresztes Ildikó: Egy nő negyvenéves korától válik nagybetűs Nővé

Önmagával való viszonyáról, átalakult szülő-gyerek kapcsolatáról és párkeresésről is beszélt Keresztes Ildikó a Magánterület legújabb adásában, amely vasárnap este 19:00 órakor kerül adásba.

A többszörös Emerton díjas énekesnő szerint most sokkal nagyobb békében és kiegyensúlyozottságban van önmagával, mint valaha.

 

A Hír Tv sorozatának legújabb epizódjában Ambrus-Jobbágyi Zsófia műsorvezető Keresztes Ildikóval beszélget például arról, hol tart önmaga megismerésében és hogyan éli meg saját érzelmi mélységeit és magasságait, amelyek nélkül alkotni sem tudna.

“Szerintem egy nő negyvenéves korától válik nagybetűs, igazi nővé. Nyilván azelőtt is megéli a nőiségét, csak más szempontból. Én önmagammal most sokkal nagyobb békében és kiegyensúlyozottságban vagyok, mint valaha” – mondta Keresztes Ildikó a Turay Ida Színház színpadán, a Nők (is) a fejükre estek című darab díszletében.

 

Az énekesnő beszél a “celeb” élet árnyoldalairól, illetve, hogy énekesnőként és művészként ő sem tudja elkerülni azt, hogy beszéljen a magánéletéről, de húzott ebben egy komoly határt. “Dalt is írtam arról, hogy, ha valaki ismert, akkor folyamatosan azt akarják kideríteni, hogy hány éves (ha nő), van-e valakije, miért néz ki olyan jól, biztosan szanaszét plasztikáztatta magát. Van, aki ebben szeret lubickolni és minden héten megoszt magáról valamit. Én úgy érzem, az életem nyolcvan százalékát a placcon élem, a maradék húszat viszont megtartanám magamnak” – jelentette ki Keresztes Ildikó.

 

Kicska Lászlóval, az EDDA basszusgitárosával 2012-ben véget ért házasságáról úgy nyilatkozott: “A volt férjem szájából is hallottam már, hogy, ha mi tíz évvel később találkozunk, valószínűleg sosem válunk el, de alapvetően azt éreztem, hogy másfelé fejlődtünk”.

 

Erről és még sok minden másról is szó lesz a Magánterület legújabb adásában, amely vasárnap este 19:00 órakor kezdődik a Hír TV-n.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Farkast bukkant fel egy hazai városi erdőben

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek