SZTÁRDZSÚSZ

Válásáról vallott Keresztes Ildikó: így szakítottak a férjével

Az énekesnő azt hitte, a házassága örökké tart majd, végül azonban el kellett engednie ezt az álmot.
  • Szerző: ripost

Békében vált el a volt férjétől Keresztes Ildikó. Az énekesnő huszonöt év után vált el 2012-ben az EDDA gitárosától, Kicska Lászlótól.

Most őszintén beszélt arról az időszakról, illetve azt is elmondta, örül, hogy nem született közös gyermekük, aki így megsínylette volna a szakítást.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Amikor húsz év együttélés után oltár elé álltam, persze én is azt gondoltam, a házasságom örökké tart. Nem így lett. Ha lehet ilyet mondani, szépen váltunk el, nem fulladt öldöklésbe. De ebben a helyzetben, az emberben így is felfokozott érzelmek dolgoznak. Nem cselekszik mindig racionálisan, és bizony ilyenkor elkél a segítség” – mondta el a Best magazinnak az énekesnő.

Az énekesnő szerint nem szabadna cikinek érezni, hogy ilyenkor elkél a lelki segítség, és az ember pszichológushoz, coachhoz, mediátorhoz vagy párterapeutához fordul. Ráadásul a válás sokrétű a szituáció: nem elég az érzelmi teher, az anyagiakról, esetleg egy közös cég ügyeiről is dönteni kell.

„Sokaknál a gyermekelhelyezés is óriási vitákat szül. Mindezzel nagyon nehéz megküzdeni egyedül. Mi szerencsések voltunk abban is, hogy nem született gyerekünk, mert sokszor sajnos ők a válások legnagyobb vesztesei” – fogalmazott Ildikó.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?