Létrehozva: 2021.05.31.

Horváth Éva fontos döntést hozott, a magzata miatt két orvos véleményét is kikérte

Csak úgy kaphatjuk vissza a régi életünket, ha beoltatjuk magunkat – vallja a sztár, aki kismamaként alaposan körbejárta a témát.

Szerző Ripost

Várandós, de így is a koronavírus elleni vakcina mellett döntött, Horváth Éva – a modell terhesen oltatott. A második gyermekét várja a 42 éves híresség és nagyon fontosnak tartja, hogy magát és magzatát is biztonságban tudja.

Orvosai segítettek

A sztáranyuka alaposan utánajárt a lehetőségeknek. Horváth Éva oltatott, de előbb kikérte a szakemberek véleményét, végül pedig a legnagyobb nyugodtsággal oltatta be magát – írja a Metropol.

„Mikor kiderült, hogy a kismamák is megkaphatják a koronavírus elleni védőoltást, én kikértem két olyan ember véleményét is, akikben maximálisan megbízom. Függetlenül egymástól, mindketten azt mondták, hogy oltassam be magam, így nem is hezitáltam sokáig, amikor hívtak, kértem és megkaptam a védőoltást. Nem látom, hogy lenne más megoldás arra, hogy visszakapjuk teljesen a régi életünket és újra gondtalanul utazhassunk és biztonságba tudhassuk a szeretteinket” – fogalmazott a kismama, aki mindenkit oltásra biztat. Őt Pfizerrel oltottak be, és szerencsére semmilyen tünetet sem tapasztalt. Úgy gondolja, ez annak is köszönhető, hogy élete során rengeteg oltást kapott már az utazások miatt, így az immunrendszere állja a sarat.

Imádja a terhességet

Éva a koronavírus-járvány idején is igyekszik terhessége minden percét kiélvezni. A csinos modell csak úgy sugárzik a boldogságtól, amit a rajongói is észrevettek. A közösségi oldalán rengeteg kismamafotót tesz közzé, ezzel inspirálva a többi anyukát is. Sőt azt is kimondja, amit sokan nem mernek a várandósság alatt: el kell fogadni, hogy ilyenkor megváltozik a test.

„Nagyon sok kismama ír nekem, hogy mennyire nehéz elfogadni a várandósság alatt megváltozott alakot, főleg úgy, hogy napi szinten találkoznak a social média „tökéletes” fotóival. Szerintem ez az időszak pont nem erről szól, hogy ezzel foglalkozzunk, és megsúgom, ne higgyetek el mindent ” – üzent a kismamáknak az anyuka.

Kitanulta, és gazda lett

Horváth Éva a várandóssága alatt sem pihen sokat, sőt! Hamarosan a bizonyítványát is kézhez kapja, ugyanis a pandémia alatt aranykalászos gazda lett.

„Ez volt az utolsó OKJ-s képzés, nem akartam lemaradni róla. Hogy mit fogok kezdeni vele, még nem tudom, de ahogy évekkel ezelőtt azt sem tudtam elképzelni, hogy vidéken fogok élni, úgy gazdaként is belefoghatok majd valami egészen új dologba” – mondta korábban a Ripost-nak Éva, akinek a vizsgán szóban és írásban is számot kellett adnia tudásáról.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek