RETRO RÁDIÓ

Nem fogod elhinni, mivel eszi a virslit a Michelin-csillagos magyar séf

KL
Szerző
KL
Létrehozva2025. 01. 10. 18:00

A séf a közösségi oldalán osztotta meg a fotót.

Mint az ismert, a szilveszter egyik slágerétele a virsli. Ám ezt az egyszerű ételt mindenki máshogy fogyasztja, van, aki a hagyományos "szószokkal", például majonézzel, mustárral vagy ketchuppal, és vannak olyanok, akik szeretnek ilyenkor is kísérletezni.

racz_jeno12
Rácz Jenő tányérján furcsa dologra lettek figyelmesek az emberek Fotó: Vajda János

Így volt ez Rácz Jenőnél is, akinek az első dolgos hete egy klasszikus virslireggelivel indult. Az egyetlen jelentős különbség talán csak a tálalásban rejlik: amíg kislánya, Kamilla tányérján a megszokott ketchup-kupac díszeleg, addig apukája valami extrával igyekezett feldobni ezt az egyszerű ételt. A felületes szemlélő elsőre csak némi bizarr, szürke színben pompázó csipsz-szórást fedezhet fel a tányéron, a picit megreped virsli virsli tetején.

Aztán ha picit közelebbről megnézzük a fotót, akkor felfedezhetünk egy érdekes eszközt: egy szarvasgomba-szeletelőt. Úgy tűnik, Jenő séf, a Michelin-csillagot beköltöztette az otthonába is.

A kép mellett nem tudott elmenni szó nélkül Kaszás Kornél, a szintén Michelin-csillagos séf. De ő nem a szarvasgombán akadt fenn.

Csak érdeklődnék, hogy a majonéz kézzel készült?

- idézi a séfet a Mindmegette.

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.