tóth gabi
A séf a közösségi oldalán osztotta meg a fotót.
Mint az ismert, a szilveszter egyik slágerétele a virsli. Ám ezt az egyszerű ételt mindenki máshogy fogyasztja, van, aki a hagyományos "szószokkal", például majonézzel, mustárral vagy ketchuppal, és vannak olyanok, akik szeretnek ilyenkor is kísérletezni.
Így volt ez Rácz Jenőnél is, akinek az első dolgos hete egy klasszikus virslireggelivel indult. Az egyetlen jelentős különbség talán csak a tálalásban rejlik: amíg kislánya, Kamilla tányérján a megszokott ketchup-kupac díszeleg, addig apukája valami extrával igyekezett feldobni ezt az egyszerű ételt. A felületes szemlélő elsőre csak némi bizarr, szürke színben pompázó csipsz-szórást fedezhet fel a tányéron, a picit megreped virsli virsli tetején.
Aztán ha picit közelebbről megnézzük a fotót, akkor felfedezhetünk egy érdekes eszközt: egy szarvasgomba-szeletelőt. Úgy tűnik, Jenő séf, a Michelin-csillagot beköltöztette az otthonába is.
A kép mellett nem tudott elmenni szó nélkül Kaszás Kornél, a szintén Michelin-csillagos séf. De ő nem a szarvasgombán akadt fenn.
Csak érdeklődnék, hogy a majonéz kézzel készült?
- idézi a séfet a Mindmegette.