Létrehozva: 2024.10.05. 13:00

Zsigmond Angi vs. Béres Anett: Nem csak az Ázsia Expressz kamerái előtt ment az adok-kapok

Heteken át ment az adok-kapok a két lány között, és olykor még súlyosabb szavak is betaláltak Béres Anették között. Zsigmond Angi most elárulta, milyen szikrából pattant ki ez a lángoló ellentét közte és Anett között.

Az Ázsia Expressz pénteki adásban Zsigmond Angi és Bende esett ki, azonban még sokáig fognak emlékezni az emberek arra a csetepatéra, ami Béres Anett és Angi között volt. A verseny folyamán rengeteg alkalommal alakult ki verbális bokszpárbaj a két versenyző között. Bár a feleknek rengeteg alkalma volt, hogy megbeszéljék ellentéteiket, hiszen a héten a párcsere alkalmával is egymás mellé osztotta be őket Ördög Nóra, nem sikerült lecsillapodniuk.  

Ázsia Expressz
Zsigmond Angi
Béres Anett
Úgy tűnik, kibékíthetetlen ellentétek vannak Zsigmond Angi és Béres Anett között Fotó: TV2

Zsigmond Angi elárulta, hogyan kezdődött minden

Angi a napokban Lakatos Levente podcastjében mesélt arról, hogy kölcsönös volt az adok-kapok, de már a kamerákon kívül indult az egész.

"Igazából onnan, amikor már kint voltunk a reptéren, akkor Anett szólt nekem, hogy Instagramon bekövetett és én nem követtem vissza, és mikor viszonzom. Kicsit ilyen frusztráló volt, hogy miért így kezdjük a beszélgetést, miért így próbáljuk meg megismerni a másikat."

A másik meg az volt, hogy próbált anyáskodni felettem, hogy kislányom, gyere ide, tojáshéj a seggeden, anyukád lehetnék, te nem tapasztaltál annyit, amennyit én és hallgassál rám. Szerintem ő azt gondolta, hogy én ebben partner leszek, de mivel nekem van anyukám, aki neveljen és ő nézi a műsort, ezért tisztelettudóan megmondtam neki: "Figyelj Anett, én ezt annyira nem szeretném, hogy anyáskodj felettem, vagy kislányomnak hívj. Én ezt nem szeretném!

 – mesélt Angi, aki ezek után azt érezte, hogy Anett kőkeményen viselkedett vele. 

 "Egyébként azt is elcsíptem, hogy volt egy ilyen beszólása felém, hogy ő előre tudja, mit szeretne! Szerintem ez az egész valamilyen szinten a nézettség miatt történt. Mert őt lehet ismerni, lehet tudni róla, hogy úgy volt kiírva a neve is, hogy botrányhős" – folytatta az Ázsia Expressz versenyzője.

Könnyeivel küszködve rohant ki a stúdióból

Több mint fél éve már, hogy véget ért az Ázsia Expressz 2024-es forgatása, ám még mindig érezhető a feszültség Béres Anett és Zsigmond Angéla között. A lányok is hivatalosak voltak a múlt heti kibeszélő műsorba, ahol természetesen szóba került a köztük lévő konfliktus is. Elég ha annyit írunk, hogy ott folytatták, ahol abbahagyták...

"Én nem tudtam erről a két emberről, hogy ilyen rosszindulatúak. Az, hogy az életem legnagyobb kudarca számomra, hogy nekem nem lett családom, nem gondolom, hogy ennek bármennyi köze van az Ázsia Expresszben való részvételemhez" – kezdte Béres Anett, aki aztán kifejtette azt is, hogy valójában min akadtak ki a fiatalok. Végül az adok-kapok olyan mértékig elfajult, hogy Angi kiviharzott a stúdióból a könnyeivel küszködve, de végül aztán öleléssel békét kötöttek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek