Létrehozva: 2024.10.27. 08:30

Zámbó Krisztián elhatározta magát: nem akar többé Bud Spencer lenni

Jimmy legidősebb fiának nem először akad gondja a felesleges kilókkal, most azonban komoly elhatározásra jutott. Zámbó Krisztián ismét az edzőteremből jelentkezett, és nekivág a nagy fogyásnak.

Zámbó Krisztián már több mint tíz éve aktív szereplője a hazai közéletnek, ez idő alatt pedig az éneklésen kívül a magánéleti történéseit, illetve a kilókkal folytatott szélmalomharcát is nyomon követhettük. A jelek szerint most újabb fejezettel bővül a Zámbó-story, Krisztián újra úgy döntött, hogy megpróbál megszabadulni a felesleges kilóktól, melyek most már nagyon zavarják. 

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián Ázsia Expresszes szereplése után újra fogyásba kezd (Fotó: Mediaworks archív)

Zámbó Krisztián elhatározása 

Az énekes egy pár évvel ezelőtt nagyon szépen lefogyott, a kemény diétát azonban a jelek szerint nem tudta tartani, a kilók pedig csak jönnek felfele, aminek érthető módon nem örül a híresség. Éppen ezért hozta meg Krisztián azt a nehéz döntést, hogy mostantól rendszeresen látogatja az edzőtermet, hátha az aktív sportolás megszabadítja a plusz súlytól. A híresség a héten már be is jelentkezett egy konditeremből, ahonnan a következőket üzente a rajongóinak: „És elkezdődött a »mozgalom«. Azt hiszed, nem sikerül 18 kg-ot leadnom? Hát én sem, de van egy szó! Nem adom fel!!” 

Zámbó Krisztián párja társaságában természetesen az első edzésről is hírt adott az Instagram-oldalán: 

Sziasztok, itt vagyunk. Azt hiszem, itt az ideje, hogy elkezdjek edzeni. Főleg én, mert Zsuzska olyan dögös... a kis mocsok. Úgy nézünk ki egymás mellett, hogy ő a Terence Hill én meg a Bud Spencer. Úgyhogy itt az idő, hogy egy kicsit felcsatlakozzak Zsuzskához is. Alig várom!

Garantált siker? 

Az énekesnek nyilvánvalóan nincs könnyű dolga, hiszen látszik, hogy hajlamos a hízásra, és abban sem kételkedhet senki, hogy az elmúlt időszakban mindent megtett annak érdekében, hogy nagyon változzon a testalkata. Abban viszont az énekesnek nagy szerencséje van, hogy nem kell egyedül megvívnia ezt a harcot: Zámbó Krisztián Zsuzsi, kedvese társaságában tud edzeni, aki a jelek szerint még ezekben a nehéz időkben sem hagyja magára Krisztiánt. Úgy tűnik, ők ketten, együtt pedig bármire képesek lehetnek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek