Létrehozva: 2024.10.27. 14:30

Victoria Beckham retteg, hogy a fia az apja nyomába lép!

Az egykori Spice Girl legkisebb fiának új barátnője egy nála kilenc évvel idősebb nő. Victoria Beckham aggódik a helyzet miatt, főként mivel Cruz és a dalszerző-producer épp az ő bemutatóján debütált.

Kéz a kézben jelentek meg a szerelmesek Victoria Beckham szeptember végi bemutatóján a párizsi divathéten. Jackie Apostelt maga a tervező öltöztette fel a kollekciója egyik darabjába, de ez nem jelenti azt, hogy befogadta a családjukba – pedig a fiatalok már április óta együtt vannak.

Victoria Beckham retteg, hogy a fia David nyomdokaiba lép RIPOST
Victoria Beckham megjárta a poklot David miatt (Fotó: Getty Images / Victor Boyko)

Victoria Beckham reméli, hogy fia megszelídül

Cruz mindig olyan lányokat választ, akik hasonlítanak az anyjára, most ráadásul egy jóval idősebb nőbe esett bele – mondta egy bennfentes a Woman’s Daynek. „Posh azt reméli, hogy a 28 éves Jackie megszelídíti Cruz gyerekes vadságát, ám aggódik a szándékai miatt: nem érti, hogy egy felnőtt nőt miért érdekelne egy kölyök.”

Victoria számára még aggasztóbb, hogy Cruzt az exbarátnője azzal vádolta, hogy megcsalta őt. Posh retteg, hogy Cruz az apja nyomába lép. A most negyvenkilenc éves Davidet – akinek a házassága elején állítólag több viszonya is volt – szemlátomást nem zavarja a tizenkilenc éves fia viselkedése: szerinte Cruz még fiatal, tombolja csak ki magát.

Victoria Beckham retteg, hogy a fia David nyomdokaiba lép RIPOST
A 28 éves Jackie éppen Victoria egyik kreációjában jelent meg először a nyilvánosság előtt a 19 éves Cruzzal (Fotó: Profimedia)

Victoria egészen más szemszögből látja a dolgot – tette hozzá az informátor. 

Amikor a fiai randizni kezdtek, közölte velük: nem akarja, hogy folyton összetört szíveket hagyjanak maguk után. Hajdan megjárta a poklot David miatt, és most felkavarja az a gondolat, hogy a fiai ugyanígy viselkedhetnek.

 

További érdekes sztárhíreket olvashatsz a friss hot! magazinban (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek