Létrehozva: 2024.10.09. 10:30

Na ilyet biztos nem árulnak a Guccinál! Nem mindennapi ajándékot kapott Szegedi Fecsó

Az üzletember és kedvese tegnap ünnepelték az évfordulójukat, aminek alkalmából Bea egy meglepetéssel is készült szerelmének, erre azonban még ő sem számított. Szegedi Fecsó és Géczi Bea tőlük megszokott módon igyekeznek humorral megélni a közös pillanatokat, ami, valljuk be, négy gyerek mellett olykor biztos nem egyszerű, most azonban az édesanyának sikerült mosolyt csalnia Fecsó arcára.

Géczi Bea és Szegedi Fecsó már évek óta egy pár alkotnak és bár voltak hullámvölgyeik, eddig mindig sikerült túllendülniük rajta. A párnak már két közös gyermeke is van, Elliot és Evron, de mindkettejüknek van egy-egy fia a korábbi kapcsolataikból is. Így a hétköznapokban igencsak nagy a gyerekzsivaj körülöttük, ennek ellenére úgy tűnik, találnak időt a közös pillanatokra is. Bea most az évfordulójukon viccelte meg az üzletembert, nem is akárhogyan.

Szegedi Fecsó és Bea
Vicces ajándékkal lepte meg Géczi Bea Szegedi Fecsót, erre biztos nem számított (Fotó: Origo)

Géczi Bea Instagramon, a 24 óráig elérhető történetében osztotta meg a videót, ahogyan átadja Fecsó ajándékát. Az édesapa egy masnival átkötött zöld Gucci dobozt kapott, amiben azonban egyáltalán nem olyasmi volt, amire számíthatott volna.

Boldog évfordulót, remélem, tetszeni fog! De csak óvatosan

 – adta át az anyuka kuncogva az ajándékot.

Uramisten! Na már csak ez hiányzott

 – nevetett Fecsó, amikor a dobozt felnyitva két kinyomtatott fotót talált kedveséről, ahogy középső ujjával bemutat a kamerának. Úgy tűnik. nem vette zokon a vicces ajándékot.

Szegedi Fecsó kibékült párjával, de Beában maradhattak tüskék... (Fotó: Móricz István)

Vajon mire célzott Szegedi Fecsó párja?

A páros az elmúlt időben többször is szakított, legutóbb akkor, amikor Fecsó külföldre utazott forgatni, míg Bea egyedül maradt otthon alig néhány hetes kisfiukkal és a másfél éves Elliottal. Az édesanya akkor az Instagram- oldalán fakadt ki és jelentette ki, elválnak útjaik. Ennek ellenére úgy tűnik, miután Fecsó hazajött, megbeszélték a történteket és újra kibékültek, bár a furcsa ajándék alapján az énekesnőben maradt még némi tüske.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek