Létrehozva: 2024.10.06. 17:45

Singh Viki: "Nyugodtan mondhatom, hogy már minden a helyére került"

Az énekesnő már egy ideje vidéki otthonában piheni ki szorgos mindennapjait. Singh Viki elárulta, már belakta az otthonát, és szépen alakul a kertje is.

Singh Viki a nyár közepén jelentette be, hogy vidéken rátalált az álomotthonára, ahol hatalmas kert, és természet, csend valamint nyugalom veszi körül. Az énekesnő most már egy jó ideje birtokba vehette a házát, de legutóbb volt egy-két tennivalója. Hiszen Viki nem csak a hangjával, de többek között az ecsettel is jól bánik, vagány nőként sok mindent saját kezűleg csinált. Viki most elárulta a Ripostnak, hogy van most, és hogy érzi magát vidéki "birtokán"

Singh Viki
Singh Viki szuperül érzi magát otthonában (Fotó: Szabolcs László)

Szuper jó érzem magam, mindent lépésről lépésre sikerült elintéztem. Most már nyugodtan mondhatom, hogy már minden a helyére került. Otthonossá vált, és belaktam a házamat. Most már kiforrt minden, az itteni ügyintézések, a körmösöm, a fodrászom is, egyszerűen élvezem, az itt létet. Ma készült volna el az elektromos kapu és a kocsi beálló is. De sajnos az utóbbi napok rossz időjárása miatt el kellett halasztani a munkálatokat. De elvileg a jövőhéten már az is kész lesz

 – újságolta örömmel Viki.

Munka miatt a fővárosban van egy albérlete Singh Vikinek

Bár elmondta, hogy nagyon könnyen és gyorsan el tud jutni Budapestre a vidéki otthonából, de kénytelen volt egy ideiglenes "bázist" a fővárosban is választani, mert egy-egy hosszabbra nyúló fellépés miatt nem mindig érdemes hazamennie, ha reggel már korán kelnie kell. 

„Sokszor van éjszakába nyúlóan fellépésem, munkám és ezért Budapesten is van egy albérletem. De persze a vidéki otthonomban vagyok a legtöbbet, az a főhadiszállásom" – mesélte Viki. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek