Létrehozva: 2024.09.03.

Singh Viki elárulta: ezt a testrészét műttetné meg, ha nem rettegne annyira

Singh Viki sosem rejtette véka alá, hogy számos plasztikai sebészeti beavatkozáson esett már túl. Arról azonban még sosem mesélt, hogy még mit csináltatna meg magán.

Singh Viki egészen fiatal kora óta aktív közszereplő, 2003-ban elindult a TV2 Megasztár című tehetségkutatójában, majd 2014-ben a Rising Star versenyében is. Az énekesnő azóta is a színpadon tölti minden idejét, a fellépésein pedig tömegeket énekeltet és táncoltat meg. A közönségkedvenc az éneklés mellett rendszeresen a testképzavarával kapcsolatban kerül az újságok címlapjaira, hiszen - sajnos - nagyon sok problémával kellett megküzdenie fiatal tinédzserkora óta. 

293A2616
Singh Viki hiába gyönyörű, belül ezt nem feltétlen érzi (Fotó: Szabolcs László)

Plasztikai beavatkozások 

Viki sosem titkolta, hogy az elégedetlenségén többször is plasztikai sebészek enyhítettek, arcbőr kezelései voltak, az orrnyergébe és a szájába hialuronsavat kapott, és hasplasztikán is átesett. Az énekesnő azt mondja, hogy kínosan ügyel arra, hogy normál keretek között maradjon, hogy ne vigye túlzásba a plasztikáztatást. Singh Viki a Palikék Világa By Manna csatornán Ábel Anita vendége volt az "Egy ritmusban" című podcastben, Ivancsics Ilona és Dr Papp Ildikó társaságában, ahol bővebben beszélt a témáról: 

A prevenció híve vagyok, huszonévesen mentem először esztétikai szakemberhez, akivel elkezdtük a bőröm minőségének megtartását. Hiszen nem az volt és most sem az a cél, hogy a leesett arcomat visszarakjuk. Hiszen nekem ez munkaeszközöm. Az orromba került hialuronsav, ami azt eredményezte, hogy volt ott egy gödröcske, amitől karvaly orrom volt, eltűnt. Megműttetni nem mertem, hiszen az orrom is hangképző eszköz, féltem kés alá feküdni vele. Egyedül a hasamon történt késes beavatkozás.

Singh Viki
Az énekesnő bátran beszél arról, hogy milyen beavatkozásokat végeztek rajta (Fotó: YouTube / Palikék világa by Manna)

Buborék fenék 

Viki a műsorban arról is beszélt, hogy ha nem félne attól, hogy bármiféle komplikáció közbe jöhet, akkor melyik az a testrésze, amelyikhez újra plasztikai sebész segítségét kérné: 

Van egy beavatkozás, amit elvégeztetnék, ha nem félnék tőle, mert mindenki óva int tőle... nem fogom véka alá rejteni: én sokkal nagyobb buborékfeneket szeretnék. De nem merném megcsináltatni, mert azt mondják, hogy a legveszélyesebb műtét a trombózis kialakulásának nagy százaléka miatt. Bár nagyon tetszik - nem az eltúlzott -, de a természetesség keretein belül.

 A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni: 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek