Létrehozva: 2024.10.02.

Puskás-Dallos Peti bevallotta: nem volt problémamentes a felkészülés

Az énekes szombati, fergeteges alakítása után szem nem maradt szárazon. Puskás-Dallos Peti a Fényév távolság című számot adta elő, amellyel olyan szépen emlékezett meg Kaszás Attiláról, hogy Stohl András élő adásban omlott össze és a zsűri, illetve a közönség is azonnali továbbjutással jutalmazta őt. Kiderült azonban, hogy a felkészülés közel sem volt zökkenőmentes, és nem ő volt az egyetlen, aki így érez.

Puskás-Dallos Peti a szombati, hatodik Sztárban Sztár All Stars adásában a Padlás című musical-ből adta elő a Fényév távolságot, amely szívszorító és méltó megemlékezés volt Kaszás Attiláról, Stohl András például annyira sírt, hogy megszólalni is alig tudott. Az énekes elmesélte nekünk, hogy az ominózus produkcióra nem volt egyszerű a felkészülés, ugyanis hangszálgyulladásra gyanakodott.

Puskás-Dallos Peti
Puskás-Dallos Peti  elképesztően nagyot énekelt Kaszás Attilaként (Fotó: Bánkúti Sándor)

Puskás-Dallos Peti gégészhez is elment

Peti nagyon várta az előadást, noha korábban arról is beszélt, hogy a szombati napon már kezdte elnyomni a teher, hogy egy olyan dalt kell előadnia, amit nagyon szeret, méghozzzá egy olyan énekestől, aki számára példakép volt; a dal lelki súlya mellett énektechnikai nehézségek is akadtak a háttérben.

„Azért volt nehéz felkészülni erre, mert az elmúlt két hónapban volt egy színházi bemutatóm és legalább tizenöt koncertem a zenekarommal, a “The Biebers”-szel. 

Minden héten mást kell énekelni, máshogy kell használni a hangomat, bevallom a napokban  már éreztem a torkomon, hogy ez egy nehéz hét lesz és nagyon be kell osztani az erőmet. Még egy gégészhez is elmentem, mert a pénteki próbán már éreztem, hogy valami nincs rendben, hála Istennek nincsen hangszálgyulladásom, sőt semmi gond nincs, egyszerűen csak elfáradtam. A nyomás mellett ez volt a másik, amin dolgoznom kellett: hogy le tudjam küzdeni azt, hogy nincs top formában a hangom, ettől függetlenül el tudjam énekelni ezt a dalt úgy, ahogy szeretném és ahogy felkészültem rá. Nagyon erős motiváció volt ez nekem, és jó volt látni a reakciókat.

 

Peter Srámek
Peter Srámek Miley Cyrus-ként fantasztikiusan énekelt (Fotó: Bánkúti Sándor)

Peter Srámek is elkapott valamit

Peter Srámek Miley Cyrus bőrébe bújt a legutóbbi adásban és fantasztikus sikert aratott vele. Két nappal később azonban ő is úgy érezte, hogy valami nincs rendben.

Egy kicsit megfáztam, de bízom benne, hogy szombatra minden a legnagyobb rendben lesz. Kicsit most pihennem kell, mert nagy volt a nyomás rajtam, illetve elindult az influenza szezon is, sokan megbetegedtek a környezetemben, így várható volt, hogy én is elkapom valamikor. Miley Cyrus-t nagyon jó volt előadni, azt még gond nélkül meg tudtam csinálni, utána jött csak ki rajtam néhány enyhébb tünet. Most várok, pihentetem a hangom. Szerencsére nincs nagy baj, semmiképpen nem szeretnék kifogásokat keresni, hogy beteg vagyok és ezért nem lesz olyan jó egy produkció. Számomra ez nem létezik!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek