Létrehozva: 2024.10.07. 13:00

"Ne fogyj tovább!" – aggódnak a rajongók, Nótár Mary túl sovány lett

Az énekesnő komoly változáson ment keresztül az elmúlt időszakban, melynek leglátványosabb jele a drasztikus fogyása, ami most már aggodalommal tölti el a rajongóit. Nótár Mary a friss fotóin valóban sokkal vékonyabbnak néz ki, mint a régi képeken...

Nótár Mary évtizedek óta, fáradhatatlanul koncertezik, szinte alig ad magának időt arra, hogy kicsit feltöltődjön. Az énekesnő az idei évet is nagyon komoly tempóban nyomta eddig, a nyáron talán egy-két napot volt "szabadságon", a többi időben úton volt, hogy élőben találkozhasson a rajongóival. A karrierjében ennek ellenére, mindenképpen mélypont volt az idei tavasz, amikor annyira összeveszett a menedzserével, hogy szóba sem álltak egymással, a fiatal nő pedig kígyót-békát kiabált az énekesnőre, akit szemmel láthatóan megviselt ez a cirkusz. A viharfelhők azóta elszálltak, Mary fizikai megjelenésén mégis komoly nyomot hagyott a dolog. 

Nótár Mary
Nótár Mary fogyása miatt aggódnak a követői (Fotó: Mediaworks archív)

Nótár Mary fogyása 

Az énekesnőről nagyon sok fotó jelenik meg az interneten a fellépései után, ezért a változás, amin keresztül ment, igencsak látványosan szemmel követhető. Míg Mary a nyár közepén még kerekded arccal énekelt a színpadon, addig a szeptemberi bulikon már jól látható, hogy az arccsontja erősen kirajzolódik, vagyis több kilótól megszabadult... Mary életében nem most először fordul elő nagy fogyás, az egyébként is apró termetű énekesnő 2016-ban 45 kilóra fogyott, akkor a családját ért problémák okozta stresszel magyarázta. 

Sokan féltik 

Nótár Mary ugyan soványan is nagyon csinos, a rajongók mégis nagyon féltik őt. Sokak szerint egy ilyen aktív előadónak nem szabadna ennyi kilótól megszabadulnia, hiszen nem marad elég energiája a munkára és a magánéletére sem, egy idő után kidől, ha így folytatja. 

„Imádlak Mary, te vagy a legjobb... DE... nem fogytál le nagyon mostanában? Nagyon beesett az arcod. Jól vagy?”

„Tényleg csonti vagy, Mary... ne fogyj tovább! Egy nő akkor dögös, ha formás.”

„Sukár vagy, de tényleg soványka. Lelki oka lehet...” – írták a rajongók. Az énekesnő bár tisztában van azzal, hogy aggódnak érte, neki meggyőződése, hogy minden a legnagyobb rendben van az életében és kifejezetten jól érzi magát a testében, ezért nem kíván változtatni semmin. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek