Létrehozva: 2024.10.04. 13:00

Családalapításról vallott a TV2 csodaszép sztárja: „Mindig nagyon fiatal anyuka akartam lenni"

A TV2 egzotikus szépsége, Kouyaté Hawa Krisztina még csak 23 éves, de már most konkrét elképzelése van a családalapításról. A Next Top Model Hungary sztárja örökbefogadáson gondolkozik.

Céltudatosan áll a családalapításhoz a TV2 csinos sztárja. A Next Top Model Hungary című műsorban feltűnő Kouyaté Hawa Krisztina meglepő vallomást tett a közösségi oldalán.

next top model hungary
Hawa nevét a Next Top Model Hungary című műsorban ismerte meg a közönség. A fiatal lány már a családalapításon gondolkozik (Fotó: TV2)

A Next Top Model Hungary sztárja örökbe fogadna

Rajongói kérdésekre válaszolt Hawa az Instagramon, ahol a 23 éves szépség többek között arról is vallott, szeretne-e családot, gyerekeket:

„Igen, nagyon tervezem!” – szögezte le. Kettő saját és egy örökbe fogadott gyereket szeretnék. De ez még odébb van jóval. De elterveztem az egészet már, nevekkel, korkülönbséggel, mindennel. Nagyon várom!” – lelkendezett Hawa, aki a Ripost felkeresésére bővebben kifejtette az erre vonatkozó terveit!

Mindig nagyon fiatal anyuka akartam lenni, de ez nem jött össze. Egyedül nem leszek anyuka. Pedig volt, amikor ez volt az egyetlen biztos pont, amikor a jövőmre gondoltam, hogy én gyereket akarok. Most már inkább úgy gondolok rá, hogy életkor tekintetében nincs limitem, inkább az határozza meg a gyermekvállalás időpontját, hogy mikor tudok megfelelő anyagi és családi hátteret megteremteni, ahol biztonságban tudnám felnevelni őket" – mondta lapunknak Hawa, aki az örökbefogadás témaköréről is mesélt.

Elég érzékeny vagyok, és nagyon elszomorít a tudat, hogy mennyi gyerek nő fel szerető család nélkül. Hatévesen döntöttem el, hogy szeretnék majd örökbe fogadni egy gyereket. Úgy tekintek rá, hogy megmentek egy életet.

Visszatérne a képernyőre

Most tartottam egy szünetet a modellkedésben, magamra fókuszáltam, az önfejlesztésre, az egyetemre. De szeretnék még visszatérni és több modellmunkát elvállalni. Még azért pár évet adnék ennek is a családalapítás előtt. De műsorvezetői ambícióim is lennének. Ez még csak álom pillanatnyilag, de vicces lenne. De csak valami szolid, kedves műsort vállalnék..." – szögezte le a TV2 tehetségkutató realityjének sztárja.

Reagált a bántásokra

Hawa Next Top Model Hungary-ban való szereplésére sokan emlékeznek, mint ahogy arra is, hogy a műsor alatt többször megkapta a zsűritől, hogy néhány kilót le kéne adnia magáról, amit a forgatás alatt meg is tett. Azóta azonban hosszú hónapok teltek el, és bár most is elképesztően csinos, sasszemű rajongói közül néhányan észrevették, hogy visszakúszott rá néhány kiló.

A közösségi oldalán volt, aki nem először szegezte neki a sértést: „Meghíztál!”

Hawa erre is vagányul reagált:

Oh, shut up! [Jaj, fogd be! – a szerk.] Már a második kérdezz-felelekbe írod ezt le. Mindenki látja, nem vagy különleges attól, hogy te le is írod, csak neveletlenebb” – tette helyre a névtelen kommenthuszárt Hawa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek