Létrehozva: 2024.10.26. 07:00

Furcsa dolgot vettek észre Nemazalány szerelmi életével kapcsolatban: vajon csak a véletlen műve?

Úgy tűnik, a TV2 sztárjának mindig az őszi hónap hozza meg a kapcsolatai végét. Nemazalány a napokban szakított vőlegényével, egy évvel ezelőtt szintén októberben váltak el Szlépka Armanddal is.

A napokban robbant a hír, hogy Halastyák Fanni, azaz Nemazalány szakított vőlegényével Fenyvesi Barnával. Az egykori villalakóval hatalmas lendülettel indult a kapcsolatuk, még az eljegyzésig is eljutottak, majd ugyanazzal a hévvel, ahogy indult, úgy hunyt ki a szerelmük tüze. A közösségi oldalán az egykori villalakó válaszolta meg a sokakat foglalkoztató kérdést, amiben arról érdeklődtek, hogy tényleg véget ért-e kapcsolata Fannival. A fiú elárulta, hogy nagyon megviselte a szakítás. A válaszából az is feltételezhető, hogy nem ő hozta meg a végső döntést, mert összetörten nyilatkozott.

Nemazalány Fenyvesi Barna
Nemazalány párja elárulta, Fanni szakított vele (Fotó: Nemazalány Instagram)

Sokan érdeklődtetek a kapcsolatunk felől, ezért szeretnék tisztázni valamit: Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik

– kezdte posztjában Nemazalány Barna nevű exe, aki aztán férfiasan beismerte, hogy rosszul viselte a szakítást, de kénytelen volt beletörődni.

fenyvesi barna
Fenyvesi Barna Insta-oldalán vallott Nemazalánnyal való szakításukról 
(Fotó: Instagram)

Az október a szakítás hónapja Nemazalánynál

A szívnek nem lehet parancsolni, ha már nem érzi valaki azt a tüzet a szerelme mellett, akkor bizony lépni kell. Úgy tűnik, Nemazalány számára az október jelenti a szakítós hónapot. Ugyanis tavaly, korábbi szerelmével Szlépka Armanddal is ebben a hónapban jelentették be, hogy szakítottak. Nem is akárhol, hanem a Párharc című TV2-es műsor sajtótájékoztatóján, ahol elmondták, hogy minden rendben volt.

Barátok maradtunk, tiszteljük egymást, és felnőttként tudjuk kezelni a helyzetet

– közölte Halastyák Fanni „Nemazalány”, aki nem kívánta részletezni, mi áll a szakítás hátterében.

Az ősz beköszöntével nemcsak a természet tér nyugovóra, hanem ezek szerint Fanni szerelmeinek lángjai is sorra kihunynak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek