LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.23. 16:20

"Ez az én karmám..." - Felbontotta az eljegyzést a magyar sztárpár, megszólalt a vőlegény

Lapunk elsőként számolt be arról, hogy alig pár héttel az eljegyzés után szakított vőlegényével a TV2 sztárja. Bár Nemazalány egyelőre még nem beszélt erről a nyilvánosság előtt, (volt) vőlegénye most kivételt tett, és tisztázta a helyzetet.

Nemazalány, azaz Halastyák Fanni még márciusban mutatta be a nagyérdeműnek új szerelmét, Fenyvesi Barnát, akivel komoly terveik voltak a jövőt illetően. A fiú ugyanis alig pár hónap után feltette a nagy kérdést Fanninak egy csodaszép gyűrű társaságában, a lány pedig természetesen igent mondott. Ám amilyen gyorsan jött az eljegyzés, olyan gyorsan is lett vége. Derült égből villámcsapásként Nemazalány törölte az összes közös fotót az Instagram-oldaláról és ki is követte a vőlegényét. Vagyis most már csak a volt vőlegényét… Bár hivatalosan nem erősítette meg, hogy valóban véget ért a kapcsolatuk, a rajongók biztosra vették a dolgot, főleg most, hogy Barna is megszólalt a történtekről.

Nemazalány Fenyvesi Barna
Nemazalány dobta a vőlegényét? (Fotó: Instagram)

Nemazalány és Fenyvesi Barna külön utakon folytatják

Az egykori villalakó a közösségi oldalán válaszolta meg azt a kérdést, amiben arról érdeklődtek, hogy tényleg véget ért-e kapcsolatuk Fannival, vagy csak egy szörnyű pletyka az egész. Nos, nem az utóbbi... Barna válaszából arra következtetünk, hogy valószínűleg nem ő hozta meg ezt a döntést, ugyanis eléggé összetörten fogalmazott...
 

Sokan érdeklődtetek a kapcsolatunk felől, ezért szeretnék tisztázni valamit. Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik

 – kezdte posztjában a fiú, aki aztán férfiasan beismerte, hogy rosszul viselte a szakítást, de kénytelen volt beletörődni.

„Nem voltak könnyű hetek számomra, de ez az én karmám. Kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben a helyzetet, és ne tegyétek fel ugyanazokat a kérdéseket újra és újra. Ha egyszer ki kell derülnie, úgyis kiderül, hogy mi történt. Köszönöm a megértéseket és a gratulációkat a világ legrövidebb eljegyzéséhez" – tette hozzá.

fenyvesi barna
Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek