Létrehozva: 2024.10.10. 11:00

Nagy Ő Virág elárulta: ezt várják tőle a pasik éjszaka

A TV2 társkereső műsorának egyik legnagyobb sztárja egyértelműen Péntek-Gyulai Virág lett, aki két évadban is megpróbálta meghódítani az aktuális kiszemeltet. A Nagy Ő Virág néven ismertté vált modell közösségi oldalain a dögös fotók mellett előszeretettel oszt meg videókat, ahol elárulja mire vágynak a pasik, így tett most is.

Nagy Ő Virág a TV2 társkereső műsorában kétszer is megfordult, ennek ellenére úgy tűnik, nincs szerencséje a szerelemben, mert még mindig szingli. Persze a csinos fitneszmodell így sem búslakodik, éli a pörgős mindennapokat és olykor-olykor azért a pasiknak is odaszúr. Nagy Ő Virág Instagram és TikTok oldalán gyakran oszt meg olyan vicces, de a legtöbb nőnek nagyon is ismerős videókat, amikkel a mai férfiaknak igyekszik görbe tükröt tartani. Most épp a váratlan éjszakai üzenetek kerültek a terítékre.

20231026_nagyO_Virag_02451_MW_bulvar_MK
Nagy Ő Virág
Nagy Ő Virág párja még mindig várat magára, most viszont újra beszólt a pasiknak (Fotó: Mate Krisztian)

Ahogy sok nő – különösen ha ismert az illető –, úgy Virág is sok üzenetet kap olyan pasiktól, akik szeretnék elcsábítani. Azonban van olyan, amikor egy-egy ilyen megkeresés a legváratlanabb időpontban érkezik. A TV2 sztárja most a videójában lerántotta a leplet arról, hogy mire is számít pontosan egy pasi, amikor éjjel 2-kor ír neki:

Mit várnak a srácok, amikor hajnali 2-kor rád írnak, hogy »Mizu«

– írta a videóhoz, amin az látható, hogy Virág az üzenet után azonnal kipattan az ágyból, sminkel, rendbe szedi magát, majd gyakorlatilag fut egy taxiig, hogy minél hamarabb a férfihez rohanhasson, aki unalmában ráírt.

Nagy Ő Virágnak nincs szerencséje a randizásban

A fiatal lány abba is beavatta a követőit, hogy legutóbbi randija milyen rosszul sült el, ahol a férfi már az első néhány találkozó egyikén nagyon közeli viszonyba szeretett volna kerülni Virággal, annak ellenére, hogy ő erre egyáltalán nem biztatta:

„Én meg is mondtam neki, hogy álljon meg a menet, nagyon sok voltál elsőre, nem rohanunk le így senkit. Szerintem sok volt, hogy ő kezdett el először bújni, ölelgetni, mint hogyha már az aranylakodalmunkra készülnénk. Megmondtam neki, hogy egy pár találkozó után ez még ijesztő is lehet. Szóval igazából megbeszéltük, hogy egyáltalán nem ugyanazt gondoljuk az ismerkedésről.”

Számomra fontos az, hogy programokat csináljunk, mert ha egyedül vagyok is megteszem, neki viszont az kell, hogy a nő előbb adja meg magát otthon, a négy fal között és utána majd kialakul. De mi nők azért tudjuk, hogy a »majd kialakul«-ból soha nem lesz semmi, mert nyitva tartják az ajtót a többi lehetőség előtt. De én olyan emberre vágyom, aki őszintén érdeklődik irántam

 – vallotta be őszintén Virág.

@viraggirl Válasz @szabó Andrea részére néha egy ajtó nyitás a beetetés része😂😂 #napivirág #randizás ♬ eredeti hang - Virág

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek