Létrehozva: 2024.10.04. 08:00
Módosítva: 2024.10.04. 09:37

Férjével közös tetoválást csináltatott Metzker Viki

A csinos dj a napokban utazott Ibizára, ahol már többször is járt a férjével. Azonban a mostani utazást Metzker Vikiék még különlegesebbé tették azzal, hogy örökre a bőrükön viselik az emlékét.

Metzker Viki és férje, a BSW-ből is ismert Gaben azaz Ferenczi Gábor már két és fél éve házasok, ami láthatóan tökéletes harmóniában telik. Nem is csoda, hiszen rengeteg minden hasonlítanak a foglalkozásuk mellett is. A pár rengeteget dolgozik, így néha kijár nekik is egy kis pihenés, jelenleg éppen Ibizán vannak, ahova rendszeresen járnak. Bár az európai partifővárosnak nevezik a szigetet, most mégsem a munkáé, hanem a pihenésé a főszerep.

Metzker Viki
Metzker Viki szívesen utazik el a kedvesével egzotikus pihenésekre (Fotó: Bánkúti Sándor)

Viki és Gábor tetoválások iránti szeretete is hasonló, hiszen mindketten megszámlálhatatlan mennyiségű mintát viselnek a bőrükön. Azonban eddig még nem volt olyan, ami összekötné őket, de a mostani ibizai nyaralásukon most végre elérkezettnek látták a pillanatot. Míg Gáboron egy pálmafát, addig Vikin egy lenyugvó napot ábrázol a legújabb tetoválásuk. 

5 éve vagyunk együtt, imádjuk a tetkókat, mégsem volt eddig közös. Ibizán volt a nászutunk 2.5 éve és azóta is többször voltunk itt, így ez lett belőle

 – írta a csinos lemezlovas a közös képükhöz.

Metzker Viktoria, közös tetoválás
Metzker Viki és férje közös tetoválást csináltatott (Fotó: Instagram/ Metzker Viktoria)

Sűrű beosztás mellett is jól működik Metzker Viki házassága

Viki bevallotta, a sűrű időbeosztás ellenére szuperül működik a kapcsolata férjével, akivel nemrég már a második házassági évfordulójukat ünnepelték.

 „A férjem is szakmabeli hiszen a BSW zenekarral rengeteget koncerteznek, így szerencsére egy a bioritmusunk és remekül megértjük egymást, ha van rá lehetőségünk, sokszor el is kísérjük egymást. Nagyon jó dolog egy házasságban/ kapcsolatban, amikor a két fél ugyanazt csinálja, mert mindketten tudják az ezzel járó nehézségeket és meg tudják osztani egymással a boldogságot is” – árulta el korábban a Ripostnak a népszerű dj.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek