A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.05.

Metzker Viki bevallotta, mitől tart

Hatodik alkalommal rendezi meg a Szerencsejáték Zrt. a már hagyományosnak mondható Szuperkoncertet, amit évről évre egyre többen látogatnak. Tavaly ötvenezer ember vett részt rajta, idén ez a szám vélhetően hetvenezerre növekszik. Metzker Viki, a show egyik fellépője arról beszélt, ekkora közönség neki is újdonság lesz.

A hatodik évben megszervezett esemény ezúttal régi-új helyszínen, a Hősök terén lesz majd látható. Mint ismeretes, Ricky Martin mellett olyan neves hazai előadók lépnek még színpadra szeptember 21-én, mint T.Danny, Metzker Viktória, Regán Lili és K.Kevin. Metzker Viki lapunknak adott interjújában elárulta, egy kicsit ő is izgulni fog.

Metzker Viki
Metzker Viki férje nem lehet ott a szeptemberi Szuperkoncerten (Fotó: Bánkúti Sándor)

Másképp kell hangolódni

Metzker Viktória eddig négyszer nyerte el az év DJ-jének járó díjat. A nemzetközi szinten is elismert hazai DJ különleges és ismert dalokkal is készül az estére.

Egy ilyen kaliberű koncertre másképp készülök, de nagyon örülök neki, hogy már van benne tapasztalatom, milyen az, amikor ennyire széles skálán mozog a közönség. Erre a koncertre idén is, mint minden évben, vélhetően rengeteg ember lesz kíváncsi, nagyon fiataltól egészen az idősebb korosztályig. Nemrég én voltam a Budapest Parkban Bye Alex és a Slepp warm up-ja és 

mindig nagyon izgalmas kihívás, amikor olyan közönségnek zenélsz, akik másért rajonganak alapvetően és nem kifejezetten miattad jöttek egy adott rendezvényre. Ha meg tudod nyerni őket, akkor az az egyik legjobb érzés a világon.

A Szuperkoncerten nagyon széles skálán fog mozogni a zenei repertoár, mind a dj-k, mind a zenekaros fellépőket illetően. A csúcspont pedig Ricky Martin-nal tetőzik majd azt hiszem, ez az este mindenkinek felejthetetlen élmény lesz.”

Az egyik legismertebb hazai lemezlovas mesélt arról is, hogy a közös fellépés később is inspirációt adhat neki. 

Közel hetvenezer ember elég ijesztően hangzik, nyilván izgulok egy kicsit miatta, bár a színpadról ennyi embert nem lehet látni, maximum érzékelni, hogy elképesztő tömeg van. A tudat persze ráteszi az emberre a nyomást. Nagyon fogok készülni rá, hogy kihozzam magamból a maximumot.

Viki bevallotta, a sűrű időbeosztás ellenére szuperül működik a kapcsolata férjével, akivel nemrég már a második házassági évfordulójukat ünnepelték.  „A férjem is szakmabeli hiszen a BSW zenekarral rengeteget koncerteznek, így szerencsére egy a bioritmusunk és remekül megértjük egymást, ha van rá lehetőségünk, sokszor el is kísérjük egymást. 

Nagyon jó dolog egy házasságban/ kapcsolatban, amikor a két fél ugyanazt csinálja, mert mindketten tudják az ezzel járó nehézségeket és meg tudják osztani egymással a boldogságot is. Sajnos a Szuperkoncert napján a férjem is koncertezik, ezért ott biztosan nem lehet majd mellettem, de fogunk csinálni egy aftermovie-t is, amit természetesen meg fog nézni és remélem büszke lesz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek