Létrehozva: 2024.10.16. 15:30

Nem hiszel a szemednek! Újabb testrészét plasztikáztatta Mészáros Norina

Young G Béci felesége újabb szépészeti beavatkozásra szánta el magát. Mészáros Norina egy mostanában nagyon divatos plasztikát vállalt be…

A magyar sztáranyuka sosem csinált titkot abból, hogy szépségét nemcsak a genetikának köszönheti. Mészáros Norina eddig is, ha valamelyik testrészével nem volt elégedett, bátran fordult a plasztika segítségéhez. Most éppen állcsúcsfeltöltésen járt, meg is mutatta a végeredményt. 

Mészáros Norina young g béci
Young G felesége, Mészáros Norina nem fél a tűtől (Fotó:  MW archív)

Állcsúcsfeltöltésen járt Mészáros Norina

A csinos sztáranyuka, ha úgy van, szívesen veszi igénybe a különböző szépészeti beavatkozásokat, vagy éppen a plasztikai sebész tudását. Mészáros Norina már kétszer műtette meg a mellét, rendszeresen tölteti az ajkait hyaluronnal, most pedig a celebek körében nagyon menőnek számító állcsúcsfeltöltést választotta, mint kiderült, ő évente megcsináltatja. Az állfeltöltés egy olyan műtét nélküli eljárás, amely megváltoztatja az áll méretét és kontúrját, továbbá képes az állkapocs korrekciójára. 

A mélyharapásom miatt, mivel nagyon zavar, évente meg szoktam ismételni az állcsúcs töltést, ami hyaluron savval történik… Hál’ Istennek, a doktornő és én is a természetesség híve vagyok, ok, hogy ez egy hyaluronos feltöltés, de akkor is, ha javít az ember önbizalmán, és mértékkel, de tudjuk támogatni, ha egy nő jobban érezze magát a bőrében, akkor csináljuk meg, ne hallgassunk a férfiakra. Nagyon fontos számomra, hogy ne essen az ember túlzásba, hiszen könnyen bele lehet esni, de ne legyünk tucatlányok!

- mondta el az Instagram-posztban Mészáros Norina

Kétszer műttette meg a melleit

Young G Béci felesége jó ideje tervezgette, hogy kisebb melleket szeretne magának. A csinos anyuka korábban már elárulta, hogy döntésében nem szépészeti, hanem egészségügyi okok vezérelték. Mészáros Norina még 2018-ban, férjével való megismerkedése előtt esett át egy mellnagyobbító műtéten, csak ezt követően lett várandós kislányukkal, Rebekával. A terhesség alatt jelentős pluszkilókat szedett fel, a mellei is megnőttek, ami azt eredményezte, hogy komoly hát- és derékfájdalmakkal küzdött éveken át. A plasztikai műtét elengedhetetlenné vált, amin idén év elején túl is esett. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek