Létrehozva: 2024.10.28. 08:30

Megyeri Csilla lövészversenyt nyert

Az egykori műsorvezető meglepő módon egyszerre több dologban is kivételesen tehetséges. Megyeri Csilla kiváló üzletasszony, pár hónap leforgása alatt profi szinten bokszol és most kiderült, hogy a sportlövészethez is konyít, nem is kicsit.

Megyeri Csilla egy igen sokoldalú közszereplő, és ebben a megállapításban egyáltalán nincs pejoratív él... Az egykori műsorvezető az elmúlt években már bebizonyította, hogy tulajdonképpen akármibe vág bele, azt sikerre viszi. Hogy ezt a kivételes elhivatottságának, szorgalmának vagy őstehetségének köszönheti, azt nem tudni, de a tények mindenesetre őt igazolják. 

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla Instagram-oldalán is rendszeresen beszámol szerteágazó érdeklődéséről, így tett a lövészettel is (Fotó: Szabolcs László)

Megyeri Csilla karrierje 

Az egykori botránycelebből mára már sikeres közszereplővé avanzsált híresség üzleti szempontból igen jól használja a közösségi oldalakat, ő az egyik a reklámozók által legtöbbet foglalkoztatott tartalomgyártó. Emellett a boksznak köszönhetően ma már igazolt sportoló is, hiszen a hobbinak indult elfoglaltságba úgy beleszeretett és rövid idő alatt olyan szintre fejlődött, hogy ma már versenyekre viszik. Azt gondolná az ember, hogy ez a sok elfoglaltság épp elég egy embernek, de persze Csilla egészen másként gondolkodik. Most például úgy döntött, hogy a hobbilövészet irányába fordul.

Győztes típus 

Talán mondanunk sem kell, hogy egy rövid idegi tartó gyakorlás után Csilla azonnal versenybe szállt, és nem meglepő módon le is győzött mindenkit... A híresség tehát egy újabb diadallal gazdagabban térhet haza az otthonába, hogy ott kitalálja, vajon mi legyen az az új tevékenység, amiben kipróbálhatná magát? Egy biztos: ha Csilla megjelenik, senki se szálljon versenybe vele szemben: annak nem lenne semmi értelme.

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla most éppen egy élménylövészeti versenyen diadalmaskodott (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek