Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.

Megyeri Csilla a rusnyázás után megint beszólt több száz embernek

A botrányokról is ismert műsorvezetőnő keményen megmondta a véleményét a Z generáció tagjairól és a kapcsolataikról is. Megyeri Csilla maga is nem rég vetett véget a kapcsolatának, ami után, úgy tűnik, szakértővé is vált a témában.

Megyeri Csilla nevétől hosszú évek óta hangos a sajtó, hiszen hol a műsorvezetői mivolta, hol pedig a magánélete kerül terítékre. Most éppen az utóbbiban történt fordulat, hiszen közel 11 év után jelentették be párjával, Zsoltival, hogy elválnak útjaik. Sőt már újra rá is talált a szerelem, az edzője személyében. Úgy tűnik, a szívzűrök közepette Csilla komoly tapasztalatokra tett szert, ami miatt bátran ki meri jelenteni, hogy a huszonévesek nem jól állnak a kapcsolatokhoz. A műsorvezető a Talk TV ZWorld című podcastjében fejtette ki a véleményét, amit biztosan nem hagynak majd szó nélkül a Z generáció tagjai.

Megyeri Csilla
Úgy tűnik, Megyeri Csilla szakítása után szakértő lett a párkapcsolati témában, nem kíméli a Z generációt (Fotó: Szabolcs László)

Csilla nem finomkodott a véleményével és kijelentette, hogy a mai fiataloknak szerinte nem igazán vannak valódi emberi kapcsolatai. Bár ezzel néhányan biztosan tudnának vitatkozni.

Kezdjük azzal, hogy a Z generációnak a fiatalabb korosztályát szeretném kiemelni, a 18-21 éveseket leginkább, akikre szerintem az jellemző, hogy szinte csak a virtuális térben mozognak és a valós szociális tér elvész. Pontosan ezért nincsenek is valódi emberi kapcsolataik, például igaz barátaik, olyanok, akik gyerekkoruk óta megvannak. Nemrégiben beszélgettem egy huszonéves illetővel, nem akarok személyeskedni, de egy zenészről van szó, aki mondta, hogy ’Úristen, neked komolyan tíz-húsz éves barátságaid vannak? De irigyellek, nekem nincs ilyen, a legrégebbi barátságom 5 év.’ 

– mesélte.

„Nem szeretnék általánosítani, nem vagyok szociológus vagy társadalomkutató, szóval nyilván csak a saját tapasztalataimat mondhatom el” – tette még hozzá, bár így is jócskán beleesett az általánosítás csapdájába.

Megyeri Csilla párkapcsolati szakértővé avanzsált

Olyannyira beleásta magát ebbe a témába, hogy azt is megállapította, a mostani fiatalok nem szerveznek baráti programokat sem.

Szerintem ebben a korosztályban nem feltétlenül jellemző az az összetartás, ami mi barátságainkban még megvan. Azt érzem, hogy ezek az emberi kapcsolatok eltűnnek, mert nincs fizikai élmény, nem mennek el jókat beszélgetni személyesen, vagy kirándulni.

Bár az is lehet, hogy Csilla nem ismeri a város trendi helyeit mostanában és talán a TikTokon és az Instagramon sem nézett körül ezzel kapcsolatban. Persze a barátságok mellett, a rusnyázó műsorvezető külön kitért a párkapcsolatokra is, amik szerinte egyenesen eldobhatóvá váltak a huszonévesek szemében, míg ő maga is megjavítani próbálta, például a Zsoltival való kapcsolatát is, bár úgy tűnik sikertelenül.

A kapcsolatok terén is inkább feladjátok vagy eldobjátok. Rólam elmondható, hogy egy elég hosszú párkapcsolatom volt most, ami sajnos véget ért. De erre a generációra ez nem jellemző, hogy megpróbálják megjavítani, hanem kidobják és keresnek egy másikat

 – jelentette ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek