Létrehozva: 2024.10.14. 12:30

Jennifer Lopez visszajuttathatja Afflecket az elvonóra!

Ben barátai aggódnak, hogy a színész ismét az italozásba menekül. Válófélben lévő felesége, Jennifer Lopez ugyanis folyton megforgatja a szívében a kést valamivel, amitől a férfi kiborulhat, és újra inni kezdhet.

Szakértők szerint Jennifer Lopez a legjobb úton halad afelé, hogy kikészítse a volt szerelmét, a jelenlegi férjét, Ben Afflecket, akitől válófélben van.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Red Carpet
Jennifer Lopez bosszúra szomjas (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Jennifer Lopez csalódott és sértett

A színész-énekesnő a torontói filmfesztivál vörös szőnyegén a legújabb filmje, az Unstoppable reklámozásán egy testét alig takaró kreációban jelent meg, amiről szinte üvöltött, hogy az egy „bosszúruha”! – hozta nyilvánosságra a hírt az In Touch Weekly egy bizalmas forrás révén. 

A sasszemű rajongók észrevették, hogy eltávolíttatta a bordájáról az „örökké” tetoválást, amellyel egyben Ben neve is eltűnt róla. 

Jennifer Lopez folyton megforgatja a kést Ben Affleckben, aki könnyen lehet, hogy újra az elvonóra kerül emiatt RIPOST
A közös tetkó már eltűnt a díváról, Ben még viseli (Fotó: Instagram / hot magazin)

Világossá tette, hogy továbblépett, ám azt is látni rajta, hogy mennyire csalódott és sértett. Az újságíróknak bevallotta, hogy „rosszul szokott választani”; ezzel nyilvánvalóan az Affleckkel való házasságára utalt. Szerinte Bennek „lakolnia kell”, és ezt úgy éri el, hogy nem áll szóba vele, nem válaszol az üzeneteire, lekicsinylő megjegyzéseket posztol róla férfiként is, színészként is. Közben elárasztja az Instagram-oldalát vidám szelfikkel, mintha nála minden rendben lenne. Ezektől a gyerekes húzásoktól talán azt reméli, hogy megforgathatja a kést Ben szívében.

Celebrity Sightings In Los Angeles - September 14, 2024
Jennifer Lopez és Ben Affleck nemegyszer veszekedett a nyílt utcán (Fotó: Getty Images / hot magazin)

A színész barátai szerint az érzelmileg labilis és nagyon sebezhető Afflecknél végül célt érhetnek a bántások, újra inni kezd, és visszakerül az elvonóra. Pedig az utóbbi nehéz hónapokban keményen dolgozott azon, hogy ne meneküljön az italhoz, és tovább őrizze a nehezen megszerzett józanságát.

Celebrity Sightings In Los Angeles - May 30, 2024
A zaklatott Ben szeretné megőrizni a józanságát, de JLo fricskái miatt nincs könnyű dolga (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Az új házassága kezdetben elsöprő volt, ám amióta tönkrement, Ben gyakran szembesül a kísértéssel. Idén májusban a sokasodó vitáik miatt egyszerűen muszáj volt különköltöznie JLótól, hogy elkerülje a legrosszabb rémálmát, a visszaesést. Bár Jen tudatosan éppen a második házassági évfordulójukon, augusztus 20-án adta be a válókeresetet, még mindig van köztük némi fizikai vonzalom. Ám a konfliktusaik továbbra is fennállnak, mindez pedig még nagyobb haragot válthat ki köztük a későbbiekben” – vázolta a nem éppen felhőtlen jövőt az informátor.

További érdekes sztártörténeteket olvashatsz a friss hot! magazinban (Fotó: hot! magazin)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek