Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.10. 18:00

Gömöri András Máté: „Szerintem ezt nem lehet diszkriminációnak nevezni”

A színész Kanadából jelentkezett be közösségi oldalán, ahol meglepő esetről számolt be. Gömöri András Máté úgy érzi, bizonyos dolgokban már végletesen gondolkodik a világ.

Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla több mint egy évvel ezelőtt költöztek Kanadába, s bár az életük igazi sikersztori, azért nyilvánvalóan hiányzik nekik Magyarország, gyakran hazahúzza őket a szívük. Nyáron például hazalátogattak, két hetet töltöttek itthon, és több helyszínen is felléptek, hiszen hazai közönségüket sem akarják cserben hagyni. A sztárpár humorral is fűszerezi kapcsolati harmóniájukat, hazaérkezésük előtt Máté például egy jópofa, civakodós videót is megosztott TikTok-oldalán.

Gömöri András Máté
Gömöri András Máté Instagram-oldalán és TikTok-csatornáján a kanadai életük fejleményeiről is beszámol (Fotó:  MW archív)

Gömöri András Máté értetlenül áll a dolgok előtt

A testépítő színész többször nyilatkozott már azzal kapcsolatban, hogy ugyan nem egyszerű kint a szakmán belül helytállni, úgy tűnik, nekik azért sikerült, ami nagyon nagy szó, főleg annak tükrében, hogy mennyire rövid ideje tartózkodnak kint. Máté legfrissebb TikTok-videójában elmesélte, hogy nemrég a kinti színész szakszervezet egyik képviselőjével volt szerencséje beszélni, aki kimondottan örült a találkozásnak, mert értékeli, hogy Máté dolgozik azon, hogy a kinti szakszervezet tagja lehessen. 

Nagyon kedves és segítőkész volt, elárulta, hogy nagyon tetszik neki az az akcentus, amivel beszélek. Ennek kapcsán pedig megkérdezte azt is, hogy én éreztem-e már valaha, hogy az akcentusom miatt diszkriminálnak engem, vagyis nem kapok meg emiatt egy szerepet, amióta itt élek.

kezdi a színész. Máté először nem is értette a kérdést, illetve azt gondolta, hogy valamit félreértett, de kiderült, hogy erről szó sincs, így kénytelen volt kifejteni a véleményét.

Szerintem nem lehet diszkriminációnak nevezni azt, hogy nem kapsz meg egy szerepet, mert akcentusod van. Azért maradjon már meg annyi alkotói szabadság, hogyha valaki egy 17. századi brit előkelőséget akar castingolni a filmjébe, akkor ne legyen kötelező az én kelet-európai akcentusommal felvennie engem, csak azért mert »szabadság, egyenlőség, testvériség«. Vagy, ti mit gondoltok?

tette fel a költői kérdést Gömör András Máté kanadai videójában. Ezzel persze némileg maga ellen beszél, de annyi bizonyos, hogy az észrevétel jogos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek