Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.24.

„Na, ki ez a kis takony…?” – Esélytelen volt Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata

Polyák Lilla lényegében a színész ellentétét kereste válása után. Gömöri András Máté azonban nem adta fel a próbálkozást, pedig folyamatosan falakba ütközött.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata távolról sem indult zökkenőmentesen. A színész a Palikék Világa by Manna műsorban mesélt arról, milyen nehézségekkel küzdött meg kapcsolatuk elején. Nem csak a szokatlanul nagy korkülönbség, de az is hátráltatta a románcot, hogy kollégák voltak. Máté viszont nem adta fel.

Gömöri András Máté
Gömöri András Máté és Polyák Lilla között 16 év van, ez sem segített a kapcsolatuk kezdetén Fotó: Ripost

Nem egy csókjelenetben akart bemutatkozni

A testépítő-színész 2015-ben ismerte meg mostani kedvesét. Egy előadás kapcsán találkoztak, ahol szeretőket játszottak. Máté még a próbák kezdete előtt fel akarta venni a kapcsolatot Lillával, hogy még az intim jelenetek előtt meg tudjanak ismerkedni, ne egy csók közben találkozzanak először. Így elment a színésznő egyik koncertjére, ami után rögtön küldött is egy bemutatkozó sms-t. Ő már akkor érezte, hogy nehéz lesz a próbaidőszak.

Később visszahallottam, hogy az volt a reakció, hogy na ki ez a kis takony, még el se kezdtünk együtt dolgozni, már most nyomul, meg nyomaszt. De már akkor éreztem, hogy itt baj lesz. És úgy is lett.

Személyesen is Gömöri András Máté kezdeményezett

Élőben is ő tette meg az első lépést, ekkor sem volt szívélyesebb a fogadtatás. Ezen az sem segített, hogy akkoriban elég rossz híre volt. Fiatal, jó kiállású színészként, aki szerette a kolléganőit, az éjszakai életet, a premierbulikat, Lilla barátnői is csak rosszakat meséltek róla. Evvel ő is tisztában volt, mégsem adta fel. Semmilyen érv nem szólt mellette. Ráadásul Lilla nem sokkal a megismerkedésük előtt vált el Homonnay Zsolttól, és a színésznő írt is egy listát, hogy milyen férfival nem szeretne megismerkedni.

Ha valaha voltam nehéz helyzetben csábítás terén, akkor az Lilla volt. Minden pontot kilőttem a listán. Színész, fiatalabb, nincs biztos hátterem, nincs örökölt családi pénzem, vagy bármi hasonló, biztos megélhetésem. Minden ellenem szólt. Semmilyen észérv nem szólt mellettem, ezzel ő harcolt is egy darabig.”

Gömöri András Máté
Gömöri András Máté és Polyák Lilla azóta már Kanadában élnek együtt Fotó: Ripost

Polyák Lilla még az első csók után is tagadta a kapcsolatot

A színész azt is elmesélte, hogy még az első csókjuk sem törte meg a jeget. Az egyik előadására hívta meg az énekes-színésznőt, aki csak úgy mellesleg megjegyezte, hol lesz utána a barátnőivel. De külön kiemelte, hogy ez nem meghívás, de ha gondolja, ugorjon be. Máté annyira készült erre az estére, hogy két színész barátjával is összeült, és részletesen átbeszélték, mit csináljon. Az este ugyan jól ment, de Lilla még ekkor is ellenállt.

Lilla azt mondogatta még aznap is, az első csókunk után, hogy jó, hát ez most… most ez így szép, de tudod, hogy ez így nincs...tehát te meg én...tudod, hogy ez nincs

A gyerekeket már néhány hét után bemutatta neki

Amikor Máté végre át tudta törni Lilla falait, akkor sem lett sokkal könnyebb dolguk. Lillának két kisfia is volt, akikhez minden este haza kellett mennie lefektetni őket. A pár pedig csak ez után tudott kettesben együtt lenni, hol egyiküknél, hol másikuknál. De ez az utazgatás kikészítette őket, ami már munkájukra is hatással volt, így hamar megtörtént a bemutatás. Az is hamar tisztázásra került, hogy kinek mi lesz a szerepe ebben a mozaikcsaládban. Neveltetése miatt ő a fiúkat is szigorúan szerette volna fogni.

Ha patchwork family, ha így, ha úgy, akkor is az van, hogy mi mindannyian azt akarjuk, hogy nekik a legjobb legyen. Én a legelején azt a játékszabályt fektettem le náluk, hogy én nem akarok az apa lenni. Az apa, az apa. Én a Máté vagyok. De ebben a kis kommunában, amit nevezzünk családnak, amiben együtt élünk, abban én vagyok az ezüsthátú gorillahím, tehát abban én vagyok az alfa. Elmondtam nekik, hogy nagyon szeretlek titeket, sajátomként szeretlek titeket, de hogy ez nem egy haveri, nem egy pacsiviszony. Ha olyanról van szó, hogy a kötelességek, akkor legyenek olyan feladatok, amiben vállalják a felelősséget, és azért felelősségre is lesznek vonva.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek