Létrehozva: 2024.10.16. 15:45

Danny Blue ilyennek látta Noszály Sándort a közös repülés alatt

Sokan agódnak joggal az egyre furcsábban viselkedő egykori teniszezőért. Danny Blue néhány órával ezelőtt találkozott Noszály Sándorral, akinek azt javasolta, pihenjen.

Az utóbbi napokban mindenkit az foglalkoztat, hogy mi lelhette Noszály Sándort. Az egykori Nagy Ő Los Angeles-i otthonából és annak környékéről osztott meg jónéhány furcsa videót, és mindegyikben olyan zavaros okfejtések hallhatók, amik miatt mindenki aggódni kezdett a sportolóért. Természetesen a sok segíteni vágyó ismerős és rajongó mellett megjelentek durva teóriák is Noszállyal kapcsolatban. Hogy valójában mi az igazság azt csak Noszály tudja!

Noszály Sándor
Sokan aggódnak Noszály Sándorért (Fotó: Szabolcs László

Noszály Sándorba botlott Danny Blue a haza tartó repülőn

Bár Noszály Sándor Amerikában merült mélypontra, a barátai itthonról segítettek rajta, és egyikük hazahozta repülővel. A hazatérése csak utólag derült ki, így nagy meglepetés volt Danny Blue számára, aki éppen Párizsból tartott hazafelé, amikor a repülő egyik székén meglátta a teniszedzőt.

Amikor felszálltam a repülőre, már a helyén ült, amikor észrevettem. Kezet fogtunk és váltottunk pár szót, de akkor nem láttam rajta semmi különöset. Nyugodtan viselkedett, annyit mesélt, hogy több napja nem aludt, mire javasoltam neki, hogy pihenjen. A leszállást követően is mindenkivel kedves volt, és még valakinek a csomagját is segített leszednie a poggyásztartóból. Annyit szeretnék, óva intenék mindenkit attól, hogy ne túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát

 – mesélte Danny, aki a közösségi oldalán is megosztotta a nagy találkozást. 

Noszály Sándor és Danny Blue
Danny Blue is meglepődött, hogy a tenisz edzővel találkozott 
(Fotó: Instagram)

Törölte az Instagramját

Eltűnt Noszály Sándor az Instagramról, ahol az elmúlt napokban több videót is közzétett. Mint ismert, a felvételeket Los Angelesben tartózkodása során kezdte el készíteni, zavartan viselkedett és még a rendőrséggel is meggyűlt a baja. Ezt követően sorra jelentek meg az aggasztó jellegű tartalmak az egykori Nagy Ő közösségi oldalán, aminek kedd este nyoma veszett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek