FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.16. 11:20

Ismét Magyarországon van Noszály Sándor, ekkor érkezett vissza

A mentalista Danny Blue szólalt meg Noszály Sándorról.

Mint arról korábban a Ripost beszámolt, Noszály Sándor sportolót múlt hétvégén letartóztatták Los Angelesben, míg a tengerentúlon tartózkodott. 

Noszály Sándor
Fotó: fotó: Szabolcs László

Állítólag barátai értesítették a hatóságokat Noszály Sándor ijesztő viselkedése miatt. A zavartsága az után kezdődött, hogy az RTL Klub botrányműsorában hülyére verte ellenfelét, és Buddháról kezdett el összefüggéstelenül beszélni, minden előzmény nélkül. Ezután utazott a tengerentúlra, ahol a rendőrökkel is összetűzésbe került. 

A különös viselkedéssel azóta sem hagyott fel, sokan nem értik, mi történhetett vele az elmúlt pár napban, amitől kifordult önmagából. Feltételezések azonban akadnak. A teniszező még 2015-ben vallotta be, hogy önszántából jelentkezett a pszichiátrián a válását követően, ugyanis nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a házassága. Most egy újabb szakítás sodorhatta a szakadék szélére, ugyanis nemrég modell barátnőjével is véget ért a kapcsolata. Viszont nemcsak a szerelmi bánata miatt lettek valószínűleg súlyos mentális problémái, hanem egyetlen lánya, a húszéves Szonja súlyos balesete miatt is, amiről eddig nem beszélt és nem is lehetett tudni. Ugyanis, mint kiderült Noszály lánya az, akit még tavasszal elgázolt egy villamos, majd életveszélyes állapotba került a sérülései miatt.

Egy azonban egészen biztos, hogy Noszály Sándor ismét Magyarország területén tartozkodik. Legalábbis erre lehet következtetni Danny Blue Instagram-oldalán megjelent 24 órán át megtekinthető történetéből. A mentalista kedden repült haza Párizsból, és történetesen a Magyarország felé tartó repülőgép járaton ült Noszály Sándor is, akivel még egy közös képet is készített. 

Tegnap jöttem haza Párizsból és a véletlen folytán egy gépen utaztunk Noszály Sanyival, azaz már Budapesten van, nem tűnt el. Mindenkit óva intenék attól, hogy abba a hibába essünk, hogy túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát. Azt mondta keveset aludt, javasoltam, hogy pihenje ki magát

– írta Dani a közös fotóhoz.

„Szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje... Kicsit több empátiát!” – tette még hozzá.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek