Létrehozva: 2024.10.20. 21:30

Most volt életében először Párizsban Danny Blue

A mentalista még tavalyi születésnapjára kapta az utat Párizsba. Danny Blue számára ez volt az első alkalom, hogy Párizsban járt, amit nagyon élvezett.

Szerző Cs.I.G.a

Danny Blue a napokban tért haza rövid, ám annál tartalmasabb párizsi pihenéséről. A mentalista a Ripost-nak mesélt arról, milyen élményekkel gazdagodott a francia fővárosban. Az utat még tavaly, a születésnapjára kapta, de csak most volt alkalma párjával közösen elutazni.

Danny Blue
Danny Blue nagyon jól érezte magát Párizsban Fotó: Szabolcs László

Nagyon jól éreztem magam, még a párizsi Disneyland-be is el tudtunk menni, ami hatalmas és nagyon érdekes volt. Most voltam először Párizsban, így kötelező volt felmenni az Eiffel-torony legtetejére. Nagyon élveztem azt a romantikus miliőt, ami körbelengi a várost. Rengeteget sétáltunk az utcákon, természetesen a Louvre-ban is. Teljesen lenyűgöztek a múzeumban lévő tárgyak, amik akár az időszámítás előttről maradtak meg

– mesélte lelkesen Danny, aki azt is hozzátette, hogy a Disneyland után jó volt a nyugodtabb, őszi hangulatú városban kalandozni.

Noszály Sándorral találkozott a hazafelé tartó gépen Danny Blue

A mentalista kalandja nem ért véget az utolsó nappal, ugyanis nagy meglepetés érte Danny Blue-t, aki éppen Párizsból tartott hazafelé, amikor a repülő egyik székén meglátta a teniszedzőt, Noszály Sándort.

„Amikor felszálltam a repülőre, már a helyén ült, ahogy észrevettem. Kezet fogtunk és váltottunk pár szót, de akkor nem láttam rajta semmi különöset. Nyugodtan viselkedett, annyit mesélt, hogy több napja nem aludt, mire javasoltam neki, hogy pihenjen. A leszállást követően is mindenkivel kedves volt, és még valakinek a csomagját is segített leszednie a poggyásztartóból. Annyit szeretnék mondani, hogy óva intenék mindenkit attól, hogy túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát” – mesélte Danny, aki a közösségi oldalán is megosztotta a nagy találkozást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek