SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.06. 19:15

Cameron Diaz még a rendetlenséget is imádja a gyerekeitől!

A színésznő béranya segítségével idén tavasszal kétgyermekes anyuka lett. Az egykor folyton bulizó Cameron Diaz Benji Maddennel kötött házassága boldog feleséggé és odaadó szülővé varázsolta.

Mostanában gyakran látni Cameron Diazt a kaliforniai Montecito utcáin úgy sétálni, mint bármelyik helybeli anyukát. Mosolyogva tolja a babakocsit, benne a hat hónapos Cardinallal. A négyéves Raddix rockzenész apja kezét szorongatja, négyesben sétálgatnak a boltok között vagy a hírességekkel teli tengerparti negyedben.

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz and Benji Madden enjoy a family outing in Montecito, Santa Barbara
Cameron Diaz ma már boldog családanya (Fotó: Profimedia / hot magazin)

Hetente egyszer-kétszer lazítanak így” – mesélte egy bennfentes az In Touchnak. „Legtöbbször egy könnyű ebéd után térnek vissza a Los Angelestől két órára lévő pazar otthonukba, amelyet két éve vettek 12,67 millió dollárért. Jó látni, hogy Cameron és Benji ennyire szeretik egymást, szülőként meg szinte ragyognak!

Cameron Diaz
A vad rocker és a bulikirálynő ma már szolid kétgyermekes szülők (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Hosszú volt az útja az anyaságig Cameron Diaznak

Cameron Diaz és Benji Madden házassága olyan jó és erős, hogy sok celebbarátjuk fordul hozzájuk párkapcsolati tanácsért. 2014 májusában kezdtek randevúzni, 2015 januárjában házasodtak össze, és azóta is felhőtlenül boldogok.

Benji mindenben a társam” – mondta a színésznő 2017 júniusában a People-nek. „Még soha nem volt senkim, aki ennyire támogatott és ennyi bátorságot adott volna, hogy önmagam legyek. A férjem mutatta meg, milyen egyenrangúnak lenni, sokat tanulok tőle.

Öt évvel az esküvőjük után egy béranyától született a lányuk, Raddix, akárcsak most a fiuk, Cardinal, akinek a világrajöttéről idén márciusban adtak hírt.

Hosszú volt Cameron útja az anyaságig, de sosem adta fel a reményt, hogy egyszer megtörténik vele” – folytatta a forrás. „Most, hogy már kétgyerekes anyuka, úgy érzi, hogy ő a legszerencsésebb nő a bolygón.

Téves jóslat

2012 májusa mozgalmas időszak volt Cameron számára, akkoriban folyton az anyaságról beszélt.

„Azt hittem, 21 éves koromra férjhez megyek és lesz két gyerekem. Úgy éreztem, az életemnek olyannak kell lennie, amilyen az anyámé volt. De aztán elkezdett felpörögni a karrierem, így ez az álmom korán szertefoszlott” - nyilatkozott akkor Diaz a Redbooknak.

Szerencsére a színésznő tévedett!

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz enjoys a Birthday Dinner in Montecito with friends and family
A négyéves Raddix nagyon anyás, mindig szorosan Cameron mellett van (Fotó: Profimedia / hot magazin)

Távol Hollywoodtól

A Charlie angyalai színésznője nem bánja, hogy hosszú szünetet tartott a karrierjében, hogy a családjára összpontosítson.

Anyának lenni természetes Cameron számára; mindent élvez, ami ezzel jár, még a rendetlenséget is imádja a gyerekeitől!

Korán kel, későn fekszik, a semmiből bébiételt készít, Cardinalnak énekel, Raddix-szal játszik, és mesét olvas. A Los Angelesből való kiköltözés igazi áldás a házaspárnak. Rájöttek, hogy nincs szükségük Hollywood nyüzsgő csillogására! Séták a tengerparton, egy nyugis vacsora otthon: ez az, ami mostanában elégedettséggel tölti el őket. Néha »elszöknek« egy-egy estére, ahogy legutóbb is tették Chris Pratt és a felesége, Katherine Schwarzenegger társaságában: megünnepelték Cameron 52. születésnapját” – tette hozzá a bennfentes.

Erős visszatérés

Diaz a 2014-es Annie óta nem forgatott. A Back in Action című akció-vígjáték januárban kerül a mozikba. A kritikusok szerint Diaz erősebben és okosabban tér vissza a vászonra Jamie Foxx partnereként, mint valaha. A színésznő a hamarosan megjelenő Outcome című filmben is szerepet kapott Jonah Hill és Keanu Reeves oldalán, és a 2026-os Shrek 5-ben újra ő adja a hangját Fiona hercegnőnek.

További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek