Létrehozva: 2024.10.20. 17:00

Aurelio: Fiús és lányos apuka is vagyok!

A korábbi villalakó élete legszebb szakaszában van. Nemcsak a kislánya és a párja gondoskodik Aurelio boldogságáról, hanem a párja kiskutyája is, akit a saját „gyerekeként” szeret.

Szerző Magyar Adrián

Aurelio megélt mélységeket és magasságokat is az elmúlt években, de bátran állíthatjuk, hogy most a legboldogabb. Nem véletlen, hiszen nemsokára a TV2 műsorában, a Farm VIP-ben láthatjuk, emellett pedig szerető családra lelt, amit még sikerült tetőznie Teddy-nek is.

Aurelio Teddy
Aurelio imádja párja kutyáját - Fotó: hot! archívum

„Mindig is nagyon szerettem az állatokat, de a kutyákkal kapcsolatban úgy gondolkodtam, hogy kint van a helyük. Ennek megfelelően vettem a párom kutyusának egy nagy kutyaházat, amit én barkácsoltam össze. Majd azon kaptam magam, hogy viszem a kozmetikushoz. Annyira elkezdett ragaszkodni hozzám, hogy mondtam Nikinek: szeretném átvenni a feladatokat a gondozásával kapcsolatban. Ez odáig ment, hogy egy hónapja úgy döntöttem: legyen benti kutya. Nagyon megszerettem” – mondta a hot! magazinnak Aurelio Caversaccio.

Aurelio börtönéveit követően ismét boldog

Nem véletlen az ekkora szeretet, hiszen a nehézkes kezdethez képest annyira eleven kutyusról van szó, hogy Teddy mellett nincs egy unalmas perce sem a Caversaccio családnak!
„Menhelyi kutya. 

A személyisége olyan, mintha egy spiccet összeeresztettek volna egy utcai rókával – az ő keverékük.

 Nagyon vidám és pörgős személyiség, mozgásban tart minket! Következő projektként vettem neki hámot és egy csont alakú kutyanyakörvet – természetesen aranyból –, amire a következő lesz írva: Ca­ver­sac­cio Teddy.”

Édesapaként is remekül teljesít a korábbi villalakó, ugyanis igyekszik minél több időt tölteni kislányával. Ráadásul Aurelio Niki kiskutyáját saját gyermekeként szereti.

Teddy igazi Juventus szurkoló - Fotó: hot! archívum

„Hálás vagyok, amiért kislányom született, Teddy pedig fiúként érkezett az életembe, mert így lényegében fiús és lányos apuka is vagyok! Úgy figyelek rá, mint a kislányomra. 

Szerencsére jól kijönnek egymással, és úgy gondolom, hogy ha egy kutya van a gyerek közelében, az csak megerősíti az immunrendszerét, és a szocializálódásban is segít.

 Teddy-t sosem tanítottuk külön, de szó nélkül leül velem meccset nézni. Ha játszik a Juventus, az egész család beöltözik, és együtt örülünk a góloknak. Úgy érzem, ennél szebb nem is lehetne a mostani életem” – tette hozzá az édesapa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek