Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.25. 13:30

Születésnapos a Men in Black sztárja - képeken Will Smith karrierjének legfontosabb állomásai

Ma ünnepli 56. születésnapját a Men in Black sztárja. Will Smith nem csak többszörösen elismert színész, de sikeres zenész is. A galériában összeszedtük karrierjének legfontosabb állomásait.

Will Smith szeptember 25-én ünnepli születésnapját. A sztár példája tökéletesen mutatja, hogy egyetlen ballépés mennyire rá tudja nyomni egy ember egész életére a bélyegét. Ha a színész neve szóba kerül, mindenki a két évvel ezelőtti Oscar-díjátadóra, és az ott elcsattant pofonra gondol. Pedig a sztár nem csak filmes, de zenei pályafutása során is többszörösen elismert művész.

Will Smith
Will Smith ominózus pofonja Fotó: Neilson Barnard / Getty Images

A 2022-es Oscar-díjátadó előtt, ha valahol felmerült Will Smith neve, a legtöbben olyan sikerfilmekkel azonosították őt mint a Sötét zsaruk, a Függetlenség napja, vagy a Mire jók a rosszfiúk. Azonban az ominózus gálán a sztár egy sötétebb oldaláról is bemutatkozott, amikor felpofozta Chris Rock humoristát, aki felesége betegségén élcelődött. Jada Pinkett-Smith ugyanis alopéciás, ami egy olyan krónikus betegség, ami a teljes testszőrzet kihullását eredményezi. Az eset hatalmas felháborodást váltott ki, többek szerint el is kellett volna venni a színésztől az abban az évben megnyert, legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díját.

Nagymamája azt tanította neki, hogy ne káromkodjon

Will Smith nem csak tettekben mutatta ki az agresszióját, de utána még többször káromkodott is, és profán jelzőkkel illette a humoristát. A dolog iróniája, hogy a színész 12 éves korában megfogadta, hogy zenéjét nem a profanitás fogja jellemezni. Ugyanis amikor elkezdett dalszövegeket írni, nagymamája megtalálta a dalszövegvázlatait, írt neki egy jegyzetet: Kedves Willard, az igazán intelligens embereknek nincs szüksége ilyen szavakra ahhoz, hogy ki tudják fejezni az érzelmeiket. Kérlek mutasd meg a világnak, hogy olyan okos vagy, mint amilyennek gondolunk”. Ez inspirálta arra, hogy ne használjon szitokszavakat.

Will Smith
Will Smith és Jada Pinkett-Smith bár külön élnek, még mindig szeretik egymást Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Will Smith és Jada Pinkett-Smith évek óta külön élnek

A színész és első felesége, Shere Zampino három évig voltak házasok. 1992-ben megszületett egyetlen közös fiuk, Trey Smith. Jada Pinkett-Smith-szel 1997 szilveszterén házasodtak össze. A színésznővel a Kaliforniába jöttem című sorozatban ismerkedtek meg, ahol a barátnőjét játszotta. Házasságuk idején pedig már három hónapos terhes volt első közös gyermekükkel, Jaden Smith-szel. Második gyermekük Willow Smith pedig 2000-ben jött világra. A pár sokáig nyitott kapcsolatban élt, majd a 2022-es incidens után Jada Pinkett-Smith bevallotta, hogy 2016 óta külön élnek.

Galériánkban pedig karrierjének legfontosabb momentumait szedtük össze. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek