Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.14.

Varga Viktor már felkészült a legrosszabbra, így várja a közelgő vészt

Az énekes otthonát újfent veszélyeztetik az óriási esőzések. Varga Viktor elárulta, hogyan készül az elkövetkező napokra.

Varga Viktor házát megint veszély fenyegeti, az esőzések miatt ugyanis várható, hogy kiönt a Duna. Az énekes otthona decemberben brutálisan elázott, azóta viszont sok mindenre előre felkészült, bár mint mondja, mindenre nyilván nem lehet.

Varga Viktor
Varga Viktor háza ártérben van, megint el fogja önteni a Duna, az árvíz 2024-ben még nagyobb lesz, mint egy éve (Fotó: Nagy Zoltán)

Varga Viktornak mindig van mit fejlesztenie

Viktor lapunknak adott interjújában elmesélte, ezúttal nem akarja túlstresszelni:

„Keddre várható, hogy jön az árvíz, el kell pakolni mindent, de egyelőre még próbálok nem foglalkozni vele, mert vasárnap lesz egy boxmeccsem, amire régóta készülök, és arra koncentrálok. Nem akarom, hogy az árvíz tönkretegye fél évnyi munkámat. Ha győztem a meccsen, jövök haza, és utána két napig pakolok. 

Most egy fokkal szerencsésebb a helyzet, mint decemberben volt, mert sokkal jobban áll a házam, már majdnem teljesen árvíz-kész volt. Az építkezés miatt pedig a legtöbb holmim eleve fent volt, nem is hoztam le őket, úgyhogy most jóval kevesebb cucc van, amit fel kell pakolnom.

Az énekes azért pontosan tudja, hogy így is nagyon nehéz lesz. 

„Az a baj, hogy kútvizem van, és ilyenkor nincs itthon víz, nem lesz használható WC-m és fürdőm. De az jó, hogy az ingatlan azért lakható marad. Most bő másfél méteres víz magasságot ígérnek, ami több mint decemberben volt, ez kenus közlekedést jelent. A jurtám már nem tud elázni, mert a decemberi árvíz után felemeltük négy méter magasba, kapott egy lábazatot. Azt hiszem, most már évről évre komfortosabb lesz.”

Varga Viktor szerint azonban mindig van mit fejleszteni. 

A következő az lesz, hogy a kutat kell megoldjam valahogy, hogy működni tudjon, mert ilyenkor szétázik az elektronika, ami az alsó szinten van, az mind víz alá kerül. Meleg víz és WC nélkül azért nagyon húzós. Kell egy extra túlélő megoldás ezekre a hetekre. Most egyelőre csak a következő lépést látom, hétfőtől pakolok, méghozzá gyors ütemben, talán elég lesz a két nap

mondta a zenész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek