A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.02.

Így változtatta meg kislánya a Sztárban Sztár leszek! énekesének életét

Az énekes nem tagadja, sokat változott, mióta felelősséggel tartozik a kislánya életéért. Szologhjan Edgar napról napra jobban beletanul az apuka szerepbe.

Szologhjan Edgar fél éve osztotta meg a nagy hírt, miszerint megszületett első kislánya. A Sztárban Sztár leszek! negyedik évad közönség-kedvenc énekesének merőben megváltozott az élete a kis Elina születése óta, és ezt maga Edgar sem tagadja.

Szologhjan Edgar
Szologhjan Edgar élete merőben megváltozott a kis Elina születése óta (Fotó: Markovics Gábor)

Napról napra egyre jobban megy a feladat és életforma, az apaság. A legszebb az egészben az, hogy minden nap követni tudom Elina fejlődését. Folyamatosan, minden impulzusból tanul” – kezdte a Ripostnak Edgar.

Folyamatosan fent tartja a jókedvemet bármi is van éppen

– mondta a TV2 énekese, aki otthon is jobban kiveszi a részét a teendőkből, amióta a kis Elina megérkezett az életébe.

Szologhjan Edgar
Szologhjan Edgar altatja el minden este a kislányát (Fotó: TV2)

Több házimunkát végez

Edgar eddig sem volt lusta, azonban az üzleti életben mindig is fáradhatatlanabb volt, mint a házimunkában:

Többet teszek veszek itthon, gyakorlatilag oda se figyelek és csinálom a dolgokat. Eddig sem voltam trehány, de most sokkal összeszedettebb vagyok, mint eddig valaha. Adott egy rendszert az életembe azáltal, hogy igenis felelek egy életért” – mondta az örmény énekes, aki rengeteget énekel kislányának, sőt ő is altatja el minden nap.

Esténként én szoktam megfürdetni és én is altatom el. Nagyon sokat szoktam neki dúdolni és énekelni. Valójában minden nap

– mondta Edgar, aki lányához örményül beszél, míg a szerelme magyarul.

Szologhjan Edgar kislánya többnyelvű lesz

Az örmény származású tehetség nem szeretné korlátozni gyermekét semmiben, sőt, meg szeretné adni a lehetőséget, hogy mindkét szülőjének a magával hozott kultúráját is megismerhesse a kis Elina.

Én ugye örmény vagyok, az anyukája magyar, de szeretnénk mindketten, hogy Elina megismerje mindkét kultúrát. Én örményül szoktam Elinához beszélni míg a párom magyarul. Azt gondolom, hogy nem működne ez az egész harmónia nélkül, és ahhoz kell az is, hogy a szerelmemmel kettőnk között is működjön ez, hogy a legjobbat tudjuk a kislányunknak adni” – mondta a büszke apuka.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek