Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.17.

Szexuális zaklatás miatt kattant a bilincs a sztár csuklóján

A rapper ügyvédje azonnal tisztázni akar mindent, igazságtalanságnak tartja az eljárást.

Kattant a bilincs Sean "Diddy" Combs amerikai rapper csuklóján. A zenészt nem mással vádolják, mint szexuális zaklatással. A rendőrök pedig nem is akárhol fogták el őt, egy népszerű New York-i hotel aulájában, a Park Hyatt Hotelben. A vádakat még nem tisztázták. A rapper ügyvédje elkeserítőnek és igazságtalannak tartja a védencével történteket. 

börtön, bilincs
Kattant a bilincs a sztár csuklóján. Fotó: Pexels (illusztráció)

Sean "Diddy" Combs egy zenei ikon, vállalkozó, szerető családi ember, filantropista, aki 30 éve építi a birodalmát, aki imádja a gyermekeit és tesz a fekete közösségért. Nem tökéletes, de nem is bűnöző. Mr. Combs eddig nem is tett mást, mint együtt működött a hatóságokkal a nyomozás során és önként vállalta, hogy New Yorkban marad az ügy lezárásáig. Ő egy ártatlan ember, akinek semmi takargatni valója nincs. A bíróságnak tisztáznia kell a nevét! 

- közölte Marc Agnifilio, Diddy ügyvédje. 

A rapper ellen azok után indítottak nyomozást, ex-barátnője, az R&B énekes Cassie bíróságra ment mondván Diddy éveken át fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őt. Ezt követően pedig sorra jöttek azok a vallomások másoktól is, hogy Diddy velük is így tett. Marc Agnifilio azonban kiemelte, védencét egyelőre még nem ítélték el, így nem jelenthető ki az, hogy igaz bármelyik vád is, írja az UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek